hiç ayak fetişizmi olan biriyle sevgili oldunuz mu?

ben çok zorlanıyorum arkadaşlar. bu yüzden ilişkiyi bitiresim var. ayaklarıma karşı hiçbir bağım yok zaten ama sürekli ayak ayak deliricem yakında.bir akıl verin şu kardeşinize.

1. oldu... aslında iyi gidiyordu yani açıkçası sürekli cinsel ilişki peşinde değildi, ayakla mutlu oluyordu adam yani benden çok bir beklentisi yoktu lksjdflkgjf ama beni aldattığı için bitti slkdfj

rahatsız ediyorsa tabi seni bitirmen en doğrusu, hoşuna gitmeyen bir şey yapmak zorunda değilisn.

26 eylül 2019 22:18

2. süslü işime karışıyor bir de yok ojesiz olsun bilmemne. sevişirken dokunmasına vs karşı değilim ama ön sevişme olarak ayağımı öpmesi falan beni tahrik edeceği yerde soğutuyor. yapmazsa da o zevk almayacak biliyorum. ikilemde kaldım.

26 eylül 2019 22:22

3. sevgiilisi/eşi ayak fetişisti olanların ayakları çok mu güzel çok merak ediyorum. yani işte ikinci parmak baş parmaktan kısa vs gibi şeylere dikkat ediyorlar mı?

26 eylül 2019 22:26

4. süslü gayet normal standart ayak. ne güzel ne çirkin. zaten anlayamam muhtemelen guzel mi çirkin mi :)

26 eylül 2019 22:32

5. daha bakımsız halini seviyor sanırım ojesiz falan. çok zorlanıyorum ve sanırım soğuyorum kendisinden ışık hızıyla.

26 eylül 2019 22:55

6. O kadar da tü kaka değil ya. Olabilir zevk meselesi. Ama sen hoşlanmıyorsan kendisine söyle bence. Biraz dizginlesin bu konuda kendini ben gerçekten hoşlanmıyorum de. Benim bir erkek arkadaşım olmuştu böyle. O da ojeli bakımlı falan seviyordu daha çok. Ben de o zamana kadar bilmiyordum hoşuma gidip gitmeyeceğini ama rahatsız da olmamıştım. Zaman zaman hoşuma bile gidiyordu. Tercih meselesi.

26 eylül 2019 23:04

7. ayaklarıma dokunmadığı zaman tam erekte olamıyor süslü :(

26 eylül 2019 23:14

8. Hmm o sıkıntıymış ya. O zaman bilemedim ne denir.

26 eylül 2019 23:39

9. Of benim de vardı.ayaklardan pek haz etmem ve ilk yakınlaşmada ayağıma dokununca şok olmuştum süslü.nörtseniz devam eder de fobiniz falan varsa uğraşmayın bence.mesela ayağımı öptükten sonra beni öperse acayip soğurum midem bulanır :/

27 eylül 2019 00:10

10. ay evet hatırlamak bile istemiyorum beni de inanılmaz rahatsız ediyordu neyseki kurtuldum. sürekli ayak fotoğrafı isterdi , belki mideniz bulanabilir ama iğrenç bir şekilde ayak parmaklarımı ağzına alıyordu bir insanı öyle görünce bayaa itici oluyor tahmin edemezsiniz

27 eylül 2019 09:51