hiç tanımadığım birine doğum günü hediyesi ne almalıyım?

erkek arkadaşımın arkadaşının sevgilisi hafta sonuna doğum gününe davet etmiş bizi. doğum günü olan kişi kız ama sadece geçen yaz 1 kere pikniğe gitmiştik başka hiç zaman geçirmedik dolayısıyla ne sever ne sevmez hiçbir fikrim yok ama eli boş gitmek de hoş olmaz diye düşünüyorum. bütçemiz de sıkışıktı bu ara, olabildiğince uygun fiyatlı ve risksiz ne alabilirim bu arkadaşa? aklıma kendi zevkime göre bir kitap almak geldi ama kitap okuyan biri mi onu falan da hiç bilmiyoruz

1. süslü mac'ten ruju kendime alamıyorum, tanımadığım birine hiç alamam :/ ama ruj diyorsunuz, drugstore markalardan düşünebilirim teşekkürler.

keşke daha fazla öneri gelse

14 ekim 2019 19:00

2. Erkek arkadasiniz kizin sevgilisine sorsun ne sever ne sevmez diye biraz fikriniz olur. Kitap okumayi sevmeme ragmen biri bana kendi zevkine gore kitap alsin istemezdim. Renkli kozmetik de yakisir yakismaz bilinmez. Bodyshop veya yves rocher'den dus jeli vucut kremi seti gibi bir sey olabilir belki.

14 ekim 2019 19:03

3. küçük boy çanta veya cüzdan gibi bir şey alabilirsin. ya aslında hiç samimiyetin yoksa sadece bir buket çiçek en iyisi bence. ben öyle yapardım.

14 ekim 2019 19:08

4. suslu atki alabilirsin, kis geliyor. uygun fiyatli bi tane buldum indirimde hem de. boyle seyler dusunebilirsiniz.risksiz bi secim bence. (link: https://m.defacto.com.tr/kareli-atki-916122?gclid=Cj0KCQjwuZDtBRDvARIsAPXFx3CWDkHM2xsCFuKTHPNz0iKdSKdeR2Rj3L5YsaQaxAiUGzDm6Mc7qWMaAmA8EALw_wcB bu)

14 ekim 2019 19:21

5. ne güzel fikirler vermişiniz çok teşekkür ederim <3

kitaptan tamamen vazgeçiyorum. ev için bi süs eşyası ya da atkı aklıma en çok yatanlar, zaten soğuk bir yerde yaşıyoruz her türlü kullanır herhalde.

link için de çok teşekkür ederim anonim 6, hepinize ayrı ayrı teşekkürler, süpersiniz

14 ekim 2019 19:28

6. cüzdan da olabilir aslında. tamam bunlara bakıcam birkaç mağazaya gidip

14 ekim 2019 19:29

7. Çiçek +1

14 ekim 2019 20:16

8. ben de çiçek alacak olursam saksı olur diye düşünmüştüm ama önce diğer seçeneklere bakacağım, bi de kupa olabilir belki ne dersiniz?

14 ekim 2019 21:00

9. herkes kitap okumaz ama herkes makyaj yapar mı