high-end şampuan markaları neler?

ünlüler hangi markayı kullanıyor mesela biliyor musunuz?

1. a1 saydıklarının neresi high end ya

19 ocak 2023 12:22

2. Virtue, barbara sturm, leonar greyl, rahua, ouai, iles formula, oribe bunlar high end bazi markalar

19 ocak 2023 12:29

3. A1 saydıkların yurt dışında gayet market eczanelerde satılan markalar, bilmeden ahkam kesme

19 ocak 2023 12:52

4. Tamam A1 bu kadar tetiklenme ya. Diyelim ki a2 ya da sen yanlış biliyorsunuz. Olabilir yani.

19 ocak 2023 12:57

5. Anonim 1 kerestase Almanya'da marketlerde satılıyor, sordunuz diye yazdım. Bunun dışında sinirlenmekte haklısınız. Hem soruya cevabı yok, hem de yazana bunlar market şampuanı yeaaaaa diye yorum yapılıyor. Bence sallamayın bunları. Bu arada, marketlerde moët de satılıyor ve 55 Euro mesela. MacAllan da satılıyor, o da 135 Euro. Şimdi bunlar highend ürünler olmuyor mu markette satılıyor diye?

19 ocak 2023 13:05

6. bazilari bayiliyor boyle muhaliflik yapmaya:d bir seye evet dedin mi illa hayir demeleri gerekiyor demezlerse gozlerine uyku girmiyormus geceleri

19 ocak 2023 13:48

7. kerastase'ı birçok ünlü kullanıyor.

19 ocak 2023 14:14

8. A1 deli çıktı, tamam konuş deli dinliyoruz:)

19 ocak 2023 14:22

9. Şeyma Subaşı da morocaanoil ve kerastase kullanıyor. Geçen sene storysinde banyosunu paylaşırken gördüm.

19 ocak 2023 14:27

10. Çok sormuşsunuz şampuanımı tekrar paylaşıyorum heorbil esisiiNsssssjnnsın bambulu serisi

19 ocak 2023 16:18