hindi fume diyette kurtaricimdi ne yapmaliyim?

zararlarini, odeme sebebiyet verdigini ogrenince her gun 120 gram yerken 60a dusurdum sporcu oldugum icin pratik protein ihtiyacimi karsiliyordu. 60 gram cok zarar verir mi sizce? baska hicbir paketli gidayi tuketmiyorum. odem yapar mi yine de

1. süslü onun yerine proteinli sütlerden tüketebilirsin alternatif

28 eylül 2023 17:05

2. keto yapiyorum suslu uymuyor ki😭😭 yine de tesekkur ederim💜💜💜

28 eylül 2023 17:11

3. Süslü ne zararı varmış yaa harbi pratik oluyodu protein ihtiyacı için

28 eylül 2023 17:15

4. Ben proteinden çok sevdiğim için yiyorum füme etleri sıkıntılı mıymış? Hoş 120 gram fazla be süslü. 60 gram da fazla da ona sıra gelmedi şuan bence bir ya da iki dilimi geçme günlük.

28 eylül 2023 17:18

5. süslü naptın her gün 120 gram yenir mi. işlenmiş et en büyük kanser sebeplerinden biri bir de her gün düzenli yiyorsun:(

hangi öğünde yiyorsun ona göre alternatif bulalım?

mesela hazır ızgara tavuklar var fiyatları da uygun. ya da haşlanmış yumurta falan?

28 eylül 2023 17:25

6. ay eyvah eyvah:((( uzun zamandır da yiyordum bi de kafama tüküreyim. çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için💕 kahvaltıda 60gr yiyordum akşam spor yaptıktan sonra da bi 60gr daha yiyordum. Şimdi hindi göğüs aldım sabah sabah mecbur onu yiyeceğim galiba:/ ay ama evde stok yapmıştım 20-25 paket hindi füme var param çöp mü olacak😭

28 eylül 2023 17:33

7. yok süslü uzun zamana yayarak yiyebilirsin ama alışkanlık haline getirmemek lazım :)

28 eylül 2023 17:55

8. Süslü internette sucuk yapma videoları vardı belki yediğinize benzer dondurucuya atmalık yapabileceğiniz katkısız tarifler vardır?

29 eylül 2023 14:21

9. Hangi marka hindi füme tuketiyorsunuz ya da önerirsiniz