iç çamasırda kötü koku olusması?

afedersiniz iç çamasırımda idrar kokusu oluyor.vajinal temizliğimi tam yapıyorums abun kullanmam iyi temizliyorum.ağda da yapıyorum.özellikle evde şort giyince duyuyorum.terledigim zaman daha cok ortaya cıkıyor.sizce az su içmekten olabilir mi? göstermek için idrar yolu enfeksiyona bakan doktora mı yoksa kadın doktoruna mı gitmeliyim?

1. her gun iç çamasırımı değiştiriyorum pamuklu giyiyorum kuruluyorum ama beni çok rahatsız ediyor 1 haftadır böyle.

4 temmuz 2018 02:20

2. Yumurtlama döneminde yoğun olan akıntıyı karıştırıyor olabilir misiniz? Akıntı da koku yapar, bu dönemler daha sık temizliğini yapmak ve iç çamaşırınızı değiştirmeniz gerekebilir. Diğer bir seçenek de idrar kaçırıyor olabilirsiniz, genelde doğum yapan kadınlarda görülüyor bu durum da. Iki doktora da gitmekte fayda var.

4 temmuz 2018 02:23

3. hayır tutmuyorum.

4 temmuz 2018 02:33

4. vajinada biz ne kadar yıkasak veya bir şeyler yapsak da bakteriler vardır koku olması çok da anormal değil. ama iç çamaşırınız kaliteli olsun büyük ihtimalle havasız kalıyordur.

4 temmuz 2018 21:30

5. çok fazla intim jel kullanmamalısınız. en fazla haftada 1 kere falan kullanın .

5 temmuz 2018 05:59