içi pis gibi makyaj çantası nasıl temizlenir?

süslüler selam. dolaptan makyaj çantası aldım. satıcı kullanılmadı demişti. neyse ürün geldi baktım sıkıntı yok onayladım. eve geldim içine bi şeyler koymak istedim leş gibi bildiğiniz. sileyim dedim ıslak mendille her yer kıpkırmızı boya oldu elim de dahil. makyaj temizleme suyuyla sildim azaldı ama hala kıpkırmızı. ters çevirip makineye atsam dıştaki deri yüzeyine zarar verir mi?

1. Doğru öyle deneyeyim. Teşekkür ediyorum

11 mayıs 2019 13:31

2. Benim anlamadığım neden 2. El aldınız. Makyaj çantası sırf marka olsun diye 2. El almak bana baya saçma geldi. 15 liraya da makyaj çantası var.

11 mayıs 2019 13:35

3. ben makinede yıkıyorum sürekli, bi sorunla karşılaşmadım hiç ama sizinkinin materyali ne bilemiyorum. etiketi falan varsa yıkama talimatına göre bi deneyebilirsiniz makinada yıkamayı.

11 mayıs 2019 14:22

4. Anonim 2 gümüşhane ilçesinde yaşıyorum, makyaj çantası alabileceğim bir avm dahi yok. Hm de daha önce kullandığım bir çantaydı kalitesini bildiğim için aldım. Hm online da da şuan yok bakarsanız sadece şeffaf makyaj çantaları var. Bilmeden yargı dağıtma timi yine iş başında.

11 mayıs 2019 14:32

5. Anonim 4 hemen deniyorumm <3