içinizde ukde kalan biri oldu mu, yıllar geçtikten sonra bile?

yıllar geçmişken, herkes yoluna bakmışken her şey atlatılmışken falan dönüp de 'ah keşke o olsaydı' diye içinzde ukde kalan biri oldu mu? yoksa zaman geçtikçe o his de geçiyor mu?

1. yarım kalan her şey içimizde ukde değil mi? how ı met your motherın bir bölümünde vardı yıllar sonra bile lısedekı aşkıyla karsılasınca aptal asık oluyordu tam olarak öyleyım :D

17 kasım 2020 11:17

2. geçmiyor süslü. maalesef.

17 kasım 2020 11:18

3. bazen tamamlama şansımız olmuyor o yarım kalan şeyi, galiba yarım kaldığı için de insanın gözünde büyüdükçe büyüyor. yarım kalan her şeyi kafamızda en mükemmel haliyle tamamlamaya eğilimliyiz maalesef. kabullenicez o zaman madem geçmiyor, napalım :)

17 kasım 2020 11:21

4. çocukken, pahalı olduğu için alınamayan o oyuncaklar bile içimizde ukte kalıyorsa tabi ki insanlar da kalır.

17 kasım 2020 11:22

5. Daha önce yoktu ama şu an bu yolda biri var süslüm.

Keşke dememek için gururumdan bile ödün veriyorum ama olmayınca olmuyor gerçekten. Adam her şekilde keşkem olup kalacak :(

17 kasım 2020 11:23

6. Ben bazen düşünüyorum bizim için yarımsa karşı taraf için de yarım yada eksik kalıyor onların neden umrunda değil bu bir nevi takıntı olabilir mi . ben bazen seviniyorum benim için yarımsa ona da yarım onun da içinde ukde kalacak diye ama bunun bir faydası yok tabi avutma resmen

17 kasım 2020 11:25

7. benim içimde ukde kalan adamın içinde başkası ukde kalmış. yaşadığın şeyi çok önemsemiyorsa yarım gibi de gelmiyor. biz hayaller kurup planlar yaptığımız, anlam yüklediğimiz için bize yarım geliyor.

17 kasım 2020 11:27

8. Benim yok. Sırf bu yüzden evlenmiyorum da yaşım da geçti zaten. Evlenecegim kişinin ah keşke onla olsaydı diye düşündüğünü hayal ettim de ihhh.

17 kasım 2020 11:33

9. Oldu. Asla konuşmam onunla ama arada rüyamda görüyorum özlüyorum

17 kasım 2020 11:38

10. suslum TDK'ya göre uhde sorumluluk demek. ukde ise içe dert olan şey, düğüm, yumru. (link: https://sozluk.gov.tr/ buyrunuz kontrol edin)

17 kasım 2020 11:38