işyerim 2 km evimden sabah akşam yürüsem?

zayıflar mıyım, sıkılaşır mıyım?

1. süslü yok olabilirsin dikkat et

11 mart 2021 22:50

2. tempolu yürürsen, yürürken kalçanı ve karnını sıkarsan olur bence süslü.

11 mart 2021 22:51

3. yediklerine dikkat et adim atmasan bile zayıflarsın.

11 mart 2021 22:51

4. Normalde çok hareketsiz biriyim :( lütfen dalga geçmeyin

11 mart 2021 22:52

5. uzmanlar zaten günde en az 30 dakika tempolu yürüyüş öneriyor. 2 km hızlı bir şekilde 15-20 dakikada yürünür. sağlığın için iyi bir adım olur. aheste aheste yürümenin de zararı olmaz ama tempolu verimli olur.

11 mart 2021 22:54

6. 5. Anonim toplam 4 mü aralarında on saat var mı bu yürüyüşlerin mesela:( ben 10 saat çalışıyorum da

11 mart 2021 23:00

7. ss yürüyorum zaten diyerek ekstradan yemezseniz bence kilo verirsiniz. ben verdim. benim iş yerim de 3,5 km uzakta giderken yürüyorum dönerken ise yolun yarısında otobüse biniyordum. diyetisyene başladığımda hareketlisiniz diyerek bir haftanın sonunda yemek porsiyonumu arttırdı.

11 mart 2021 23:09

8. ay soruya ek gibi olacak ama yuruyerek nasil kilo veriyorsunuz yahu? ben her gun 4 km kadar yuruyorum arti haftanin 5 gunu üzerine 30 dk egzersiz ekliyorum ve yedigime ictigime inanilmaz dikkat ediyorum. toplamda 6 kilo kadar vermek ve sikilasmak istiyorum.

iki aydir verdigim kilo 2 :d

hep okuyorum filan leslie'yle falan incelenler, kilo verenler... nasil yapiyorsunuz? :)

11 mart 2021 23:31

9. Sıkılaştırmaz çünkü vücut çalışmıyorsunuz. Az bir şekil verir ama özellikle sabah için terli terli işe gitmeye değmez. Sağlık için faydası var ama yürüdünüz diye manken gibi fizik beklemeyin.

11 mart 2021 23:58

10. Anonim 5 163 cm kilom su an 62,5 kg