ikea hammarn koltuk kullanan var mı?

süslüler ben evde tek kişi kalan birisiyim. haftada bir arkadaşlarım gelir, genelde masada otururuz ama kalabalık olursak bir kişi koltuğa geçer. senede bir kaç gün yatılı olarak annem gelir. evimde bir koltuğum var ama o kadar kötü ki, uyuyakaldığımda belim tutulmuştu o derece eski. hammarn a baktığımda yatak da oluyormuş konforlu geldi gözüme. yatak olursa üzerine bir şey sererek kullanırım da, acaba koltuk performansından memnun kaldınız mı? evim dar ve şehirden uzak bir bölgedeyim, ikea kargo vs kullanışlı geldiği için ona yoğunlaştım, tabi ki önce size danışmak istedim.

1. Instagram'da spotcumimar diye bir hesap var. O fiyata temiz ikinci el l koltuklar düşüyor Enza home, Ikea vs. Bir bakın derim.

26 haziran 2020 20:09

2. Tabi burası İstanbul için geçerli. Onu söylemeyi unutmuşum.

26 haziran 2020 20:10

3. Yok süslüm doğu görevindeyim hatta horoz lojistikten başka kargo da eşya getirmiyor :(

26 haziran 2020 20:11

4. Yine de 1. Alandan tasarruf ettirecek, 2. Taşınmada kolaylık sağlayacak portatif önerilere açığım farketmiyor

26 haziran 2020 20:12

5. Soru sahibi, ben de o koltuğu almayı düşünmüştüm ama çok kötü ya. Mağazada baktım ne oturması ne uzanması rahat. Yer minderi daha rahattır bak. 800 liraya elyaf alıp yere atsan daha iyi uyunur üstünde.

26 haziran 2020 21:25

6. Aa gerçekten kötü mü ya şaşırdım. İyi oldu söylediğiniz