ikea morum halı, halı yıkama hakkında bilgisi olanlar?

arkadaşlar merhaba, evdeki halıları ikea morum tercih ettim. çok memnunum ancak klasik halılara çok benzemediğinden halı yıkamaya vereceğim ama emin olamadım. morum halıyı yıkamaya veren oldu mu hiç acaba? herhangi bir sorun oluyor mu ya da halı yıkama şirketine buna göre ayrı bir bilgi vermek gerekir mi? teşekkürler

1. ben verdim süslü bir sorun yaşamadım. Geldiklerinde görüyorlar zaten, ben de söylemiştim halılardan birinin jüt gibi olduğunu. fiyat ona göre değişiyordu ama çok büyük bir fark yok diye hatırlıyorum

6 ağustos 2024 14:55

2. bakım talimatlarında Yumuşak bir deterjan kullanarak, yumuşak bir fırçayla fırçalayınız ve su ile iyice durulayınız. Kullanmadan önce halının tamamen kurumasını bekleyiniz. maks 40°C. diyor ve çok güzel halı süslü güle güle kullan geçen haftasonu ikeada çok begendik

6 ağustos 2024 15:08

3. Süslü halı zaten dış cephe halısı. Ben tüm evimde kullanıyorum yolluk olanı banyoda kendim de yıkadım, salonda kullandığımı yıkamaya da verdim. Hiç sorun olmadı.

6 ağustos 2024 15:58

4. Süslüler bu halı çok çok ince değil mi ya? Kenarları filan kıvrılıyor mu? rahat mı ne Bileyim gözüme çok ince geldi

6 ağustos 2024 16:02

5. İnce süslü kıvrılmıyor ama. Kendinden deseni girintili çıkıntılı olduğu için süpürürken kıpırdamıyor da.

6 ağustos 2024 16:05

6. ayyy kızlar hiç cevap gelmez sanıyordum sözlüğü açıp cevaplarınızı görünce çok mutlu oldum. her birinize çok çok teşekkür ederim içim rahatladı.

vereceğim halıları vallahi, halı yıkama şirketi küçük de olsa bir ihtimal iplik atabileceğini söyledi, bu halı modelinden çok yıkamışlar şimdiye değin bir sefer bu sorunu yaşadık dediler. dürüstçe bu ihtimali söylemeleri de sevindirdi beni.

halının inceliği hususunda soran süslü, kıvrılma problemi hiç yaşamadım. dümdüz duruyor ve dünyanın en kullanışlı halısı. gözüm kapalı öneririm. eve çıkan evlenen vs arkadaşlarıma ilk önerdiğim eşya morum halı oluyor. biraz sert bir halı ama tüylü halılardaki gibi derine işleyen toz pislik sorunu olmuyor, sanki ikinci bir kat parke gibi düşün, sert ve kullanışlı bir ürün.

herkese yeniden çok teşekkür ederim arkadaşlar <3

6 ağustos 2024 16:18