iki lensi üst üste takarsak ne olur?

şey gibi oldu beynimizin %100'ünü kullanırsak ne olur? ama linçlemeyin nolur ashajfnd şimdi ben numarasız renkli lens aldım denemek için bayagı da sevdim normalde miyop astigmatım renkli alta şeffaf numaralı üste gelecek şekilde taktım görüşte sıkıntı yok net görüyorum ve batma rahatsızlık hissi de yok ama sizce gün içinde gözümden birinden biri düşer mi asgahdhssnbfd numaralı güzel toric lens bulamayan bir süslü sorusudur ya da göze zararı olur mu

1. tek renkliyi takınca gözümden kayıyodu üstüne şefaffı takınca artık kaymıyor tek derdim düşmemesi sizce düşme ihtimali var mı

2 haziran 2022 21:10

2. instada bi sayfa sert lensle yumuşak lensi beraber takabilirsiniz demiş konforu artırmak için. benim taktığım iki lens  de yumuşak gerçi

2 haziran 2022 21:16

3. düşer mi düşmez mi bilmem ama bu soru mal bir anımı hatırlattı fkdsjfjksd aynı gözüme farketmeden üst üste 6 derecelik lens takmıştım ve neden görmüyorum göz numaram yine mi büyüdü diye az kalsın ağlıyordum dkjsfsfk

2 haziran 2022 21:22

4. asdhdnnxnfmdbf  inşallah düşmez ya şu an çok mutluyum çünkü

2 haziran 2022 21:23

5. düşer diye korkuyorum asdhsjbfdngndlf lensler cok pahalı ondan :(((

2 haziran 2022 21:29

6. Böyle kullanan bir kız vardı, iki tane renkli lens takmıştı galiba böyle çok güzel oluyo diye sorun olmadığını söylemişti

2 haziran 2022 21:49

7. Belki uzun süreli kullanımda gözün hava geçirgenliğini azaltabilir veya göz kuruluğu yapabilir Diye düşünüyorum

3 haziran 2022 02:12