ikizler erkeği ve yay kadını ilişkisi hakkında?

süslüler böyle bir ilişki deneyipleyip ya da nasıl olacağını bilip anlatmak isteyen olursa çok sevinirim. ilgimi oldukça çeken ikizler burcu bir erkek var ve aramızda bir şeyler olacak gibi. yani bir elektriklenme olduğu kesin. ama ilk kez ikizler burcu birini tanıyorum o yüzden ilişki olursa nasıl olur merak ettim.

1. İkizler erkeği değilim. İkizler kadınıyım. Ama en sevdiğim insanlar hep yay burcu. Hicbir sorun yasamıyorum.

Yay’ın rahatlığı ve anlayısı sayesinde ikizler sorunlarını aktarabiliyor keyifli zaman geçirebiliyor sıkılmıyor. Çünkü ikizler asırı degisken ve hareketli bir burc.

Bence sorunsuz iliski olur

8 mayıs 2019 10:09

2. Ben de ikizler burcu kadınıyım süslü. Hayatımın aşkı yaydı. Öyle bir uyum var. İkizler erkek yay kadın ilişkileri de çok iyi gidiyor. Bu burçlardan olup 14 yıldır evli olan bir çift var tanıdığım.

8 mayıs 2019 10:12

3. Yay ve ikizler karşıtlar burçlar aslında insanların çoğu zıt burçların uyuşmayacağını döyler ama açıkcası ben öyle düşünmüyorum. Karşı cins olarak zıt burçların bi uyum içerisinde olduğunu düşünüyorum. Ki zaten can(gizlinot: Can Aydoğmuş) da tuh eşlerinin haritalarında kişisel gezegenler zıt burçlarda olur diyor. 🙇

8 mayıs 2019 10:46

4. İkizler kadınıyım, yay bana uzak cehenneme direk olsun mümkünse.

8 mayıs 2019 11:31

5. Süslü ben de ikizler kadınıyım yay erkeğiyle bi ilişkim olmuştu ve cidden uyumluyduk karşıt burçlar olmalarına rağmen eğlence anlayışı vs güzel uyuyor. Sadece yayın aşırı sabrı ve inadı yormuştu beni bi noktada çünkü kızdığı şeyleri falan söylemiyordu hemen ama bu devede kulak. O yüzden mutluluklar şimdiden🙏🏻🤗

8 mayıs 2019 11:35