ilişkide cinsellik istemeyen erkek bulunmaz mı?

cinsellik benim için hassas bir konu olduğu için bunu evlenmeden yaşamak istemiyorum ama günümüzde bunu isteyen ya da kabul edecek birini bulmak imkansız mı sizce? gördüğünüz ya da yaşadığınız örnekler varsa yazarsanız çok sevinirim.

1. İmkansız bence süslü

27 kasım 2020 22:09

2. Normal kafada biri kabul etmez bence ama dindar ve evlenmeden karsiyim kafasinda birini bulabilirsin

27 kasım 2020 22:11

3. Gerçekten dindar olan insanlar istemiyor.

27 kasım 2020 22:13

4. bulursun ülkenin yarısı falan böyle yaşıyor

27 kasım 2020 22:13

5. Size fazla değer veren ve sizin isteklerinizi kendi isteklerinden önde tutan birini bulmak imkansız değildir bence ama zordur tabii. Ben evlenmeden olmaz kafasında değilim ama hazır da değilim. Sevgilim bir yıldır lafını etmedi. Sen ne istersen ne zaman istersen öyle olsun diyor

27 kasım 2020 22:14

6. dindar birini bulabilirsiniz, onlar da yaşıyor gerçi ama yaşamayanı ve dinine uygun bir şekilde bekleyeni var tabii ki. diğer türlü ya kendine güvenmeyen aman evlenelim sonra ayrılamaz zaten bu sebeple diyen biri denk gelir ya da cinsellik yaşamak ister ama sizin için "katlanır" birlikte olduğunuz kişi.

27 kasım 2020 22:14

7. hiç alakası yok. hayata bakış açısına, size verdiği değere göre değişiklik gösterir. her erkek ister, istemeyen dincidir, yobazdır, sağlıksızdır!!!! diye bir kafa yok yani. sizi anormalmişsiniz gibi manipüle ederek mecbur etmeyecek ve yargılamadan saygı duyacak biri neden olmasın? neden yani. ayrıca erkek ya da kadın niye bu konuda bir ayrıma tabi tutuluyor, onu da anlamış değilim. toplum tutturmuş bir erkek cinsellik olmadan yapamaz diye, işte siz de bunun tedirginliği ve baskısıyla soru açar hale geliyorsunuz. kendinizi kasmayın, tek yolu iletişim. sizi istemediğiniz bir konuda baskılayan ayının tekine denk gelirseniz de basın tekmeyi. bugün bu konuda baskılayan yarın hepten hiçe sayar.

27 kasım 2020 22:16

8. Cinselliği "kadina kiymak" "adını çıkarmak" gibi şeylerle bagdastiran cinsiyetci yazar 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

27 kasım 2020 22:23

9. Ve simdi gordum cinsellik yasamamayi ahlakli olmaya yormak 🤮🤮🤮🤮🤮

27 kasım 2020 22:23

10. anonim 8 gibi rezil troll görmedim, haftalar öncesinin kaos yaratan cevabını kopyalayıp yapıştırmış

27 kasım 2020 22:24