ilk anal seks için tüyolar verebilir misiniz?

öncelikle söyleyeyim zorla yapmayacağım aksine ben denemek istiyorum ve sürekli değil deneme olacak sadece sağlık açısından da düşündüm bunu o yüzden rica ediyorum linçlemeyin.   prezervatifsiz olmaz onu biliyorum kayganlaştırıcı mutlaka almak gerek. temizliği nasıl yapabilirim? lavman mutlaka yapın diyorlar ama o nasıl oluyor başka yolu var mı temizliğin?  hangi pozisyonda daha rahat olur aklıma hep doggy geliyor benim ve kadınlar zevk almıyor pek diyorlar ama vajina duvarını uyarıyor dedikleri bir pozisyon vardı sanki?   benim merak ettiklerim bunlar onun dışında bilmem gereken varsa ve söylerseniz de çok güzel olur şimdiden teşekkür ederim

1. en rahatı doggy. ayrıca bu sizin kararınız kimse linçleyemez. lavman için ilaçlar satılıyor eczanede. birleşmeden 1 gün önce yapsanız olur ve ben feci zevk alıyorum doggy pozisyonunda analdan

13 mart 2020 15:12

2. çok haklısınız ama işte..o ilaçlar nasıl yani müshil gibi mi? bilmiyorum hiç

13 mart 2020 15:14

3. neden?

13 mart 2020 15:18

4. lavman hiç yapmadım. bağırsaklarının boş olduğu zamanı en iyi sen bilirsin. ben de zevk alıyorum analdan

benim yaptığım yöntemi yazabilirim istersen

13 mart 2020 16:05

5. Anonim 5 soru sahibi degilim ama bende anal yapicam yakin zamanda, kendi yonteminizi yazabilit misiniz?

13 mart 2020 16:41

6. Süslü ben eczaneden büyük şırınga aldım (bu arada ben bunu yabancı bir forumda okumuştum kafamdan uydurmadım)

İlk önce zaten bağırsaklarımın boş olduğu zamana denk getirmeye çalışıyorum örneğin yemek yediysem dolu hissediyorsam tuvalete çıkıp üzerinden 1-2 saat geçmeden kalkışmam anala. Neyse buraya kadar okayse

Şırıngaya ılık su dolduruyoruz. Ucu minicik zaten orayı deliğe sokuyoruz azıcık sonra yavaşça suyu içeri veriyoruz çıkarıyoruz. Bekliyoruz onu kaslarımız geri atsın diye. Bunu 10 kez falan tekrarlıyoruz. Çok gibi ama öyle zahmetli bir şey değil aslında. Sonra o arada bağırsakta kalan bir şey varsa istek geliyor (kdjsks) çıkıyor onlar. Eğer bir şeyler çıkıyorsa hala bir 5 kere daha buna devam edin Temiz olduğuna ikna oluncaya kadar. En sonda çabuk bir duş bölgeyi sabunla yıkayın vajinaya gelmicek şekilde. Hep böyle yaptım hiç sorun yaşamadın. lavman gibi değil ama aynı mantık. Ama full tüm bağırsakları değil işimiz olan kısmı (o ne demeksr) boşaltıyor.

Umarım yardımcı olur

13 mart 2020 16:48

7. yani şöyle. delikten renksiz su çıkıncaya kadar mesela öyle anlayabilirsiniz

13 mart 2020 16:50

8. annemde kabızlık var sonrasında hemoroid başlamıştı o lavman yapıyordu çünkü lavaboya çıkamıyordu ama zayıflamak için yapmak tabi ki insanı öldürür. dediğiniz şırınga bu büyük olanlar değil mi? krem tüpü gibi büyüklükte

13 mart 2020 18:00

9. evet çok aşırı büyük değil yüz kremi tüpüyle aynı boy gibi