ilk cinsel birliktelik için prezervatif önerisi?

daha önceden korunmasız olarak birleşmeyi denedik ancak partnerimin penisinin bana göre çok kalın olmasından dolayı başaramadık. kalınlık bilgisini, girişte zorlayacağını belirtmek icin söyledim yırtılma ihtimaline karşı... hem hissi alabileceğimiz, hem de yırtılma efsanelerine konu olmayan bir kondom markası ve modelini söyler misiniz?

1. bunu sevgilin düşünsün ya prezervatifi de sen araştırma bir zahmet. kalınsa ve girmiyorsa kayganlaştırıcı kullanın.

22 ağustos 2019 23:09

2. prezervatif genelde kuruluktan yirtiliyor ya, 2 kez yirtilma yasadik ikisi de durexti. yaklasik 1 bucuk senedir şoktan aldigimiz yesil kutulu prezervatifi kullaniyoruz. (gizlinot: banat uretiyormus) hic sorun yasamadik hem de 10 lira.

22 ağustos 2019 23:23

3. Niye sevgilisi dusunsun ya beraber kullancaklar arastirmasi gayet normal. Benim tercihim genelde durex oluyor yirtilma olayi hic basima gelmedi

22 ağustos 2019 23:27

4. durex extra safe olabilir. kadın da düşünebilir bunu, adam kendiyle mi sevişecek?

22 ağustos 2019 23:31

5. Süslum bende kuruluk var hic sivi gelmiyor. Bartolin bezlerimi aldirmistim onun icin korunurken prezervatifin ustune kayganlastirici suruyoruz, ben biraz vajinamada suruyorum hic bir problem olmuyor. Biz ikisinde de trojen marka kullaniyoruz Tr de var mi bilmiyorum turkiyede yasamiyorum. Varsa oneririm cok memnunum

22 ağustos 2019 23:32

6. Durex yakın hisset kullandık. Ben sarı paketli istemiştim ama bunu bulmuş.

Gayet ince ve güzeldi his olarak. Memnun kaldık baya. Ayrıca yırtılması da imkansız gibi duruyor ince olmasına rağmen. Hissiyatı beğendik biz totalde.

23 ağustos 2019 23:36