ilk cinsel deneyimde 2-3 bardak kadar kan gelmesi?

susluler merhaba, bugun ilk defa cinsel iliski yasadim. partnerimin penisinin sadece bas kismi vajinama girdi. canim cok yandigi icin devam etmedik. daha sonra vajinamdan abartisiz 2-3 bardak kadar kan geldi. partnerimle cok korktuk ve panik olduk hatta hastaneye goturecekti ki sonra durdu. canim inanilmaz yandi. asiri korkuyorum susluler nolmus olabilir? ne yapmaliyim? bunu daha once yasayan var mi? lutfen cevap verin yalvaririm elim ayagim birbirine girdi

1. Regl kanamanız da yoğun geçiyor mu? Benim de öyle oldu ve reglin çok yoğun olmasına bağladım ben.

28 ağustos 2020 18:07

2. Hiç böyle bir miktar duymadım, umarım iyisindir, yatağın çok kirlenmesini duydum, sana öyle gelmiş olabilir mi. Benim sürüntü şeklinde kanamıştı yani cook az

28 ağustos 2020 18:12

3. Birebir aynisini yasadim. Bana kizlik zarimin kalin oldugu soylendi o yuzden yogun bi kanama yasadim. Yeterince islanmamis olmaniz da etken olabilir bu kanamada. Ama tabii bir doktora da gorunun.gecmis olsun diyorum.

28 ağustos 2020 18:12

4. 2-3 bardak değildir 2-3 bardak olsa duramazsın...

28 ağustos 2020 18:16

5. Yani ne bardağı mesela? Ağzına kadar dolu mu bardaklar? Süslü hayal edemedim iç kanama geçiriyor olabilir misiniz

28 ağustos 2020 18:21

6. 2 bardak kan tüm çarşafı baştan asağı kana bular yalnız tansiyonunuz düşer emin misiniz?

28 ağustos 2020 18:49

7. Yardimci olmaya calisan suslulere cok tesekkur ederim. Burda soru-cevap kisminda birbirimize tavsiye vermek, yardim etmek icin variz. En azindan bilincli ve yetiskin bir insan olarak benim kullanim amacim bu :) Belki benim gozumde korkudan ve telastan buyumustur bardaklar. Bardak degil surahi olsun daha cok gulecekseniz arkadaslar... konudan bu kadar saparak "gercekten" korkan birine verecek tavsiyeniz yoksa yazmayin hic gerek yok. Bombos insanlarsiniz

28 ağustos 2020 18:51

8. Süslü burdaki alaycı yorumları ciddiye alma. Ve kısa süre içinde hatta hemen yarın bir doktora görün. Bu kadar kanama kesinlikle normal değil. Hymen tipin degisiktir belki.

28 ağustos 2020 18:53

9. Pıhtılaşma sorunun olabilir mi acaba? Benim 2 yudumcuk gelmişti ve hep böyle diye okumuştum.

28 ağustos 2020 18:54

10. Suan iyiyim susluler ama bir sorun olursa doktora kesinlikle gidecegim. Bazen 10 yasindaki cocuklarla konustugumuzu dusunuyorum ki onlarin bile algisi burdaki komik insanlardan daha aciktir, iqlarinin da cok daha yuksek olduguna eminim. Tesekkurler yardimlariniz icin❤️

28 ağustos 2020 19:00