ilk cinsel ilişki korkusu hakkında?

süslülerim merhaba, uzun zamandır süren bir ilişkim var. 25 yaşındayım ve artık kendimi hazır hissediyorum. daha önce sevgilimle yakınlaşmalarımız tabi oldu ama hiç penetrasyon olmadı. buna eskiden bilinçsizce anlam yüklemişim, daha doğrusu farketmeden kafamıza kazınan şeyler. ama araştırdıkça ve özellikle de burayı okudukça resmen ufkum genişledi. kendimi buna hazır hissediyorum. kendimi bundan mahrum bırakmak istemiyorum. en güzel, cinselliği en güzel yaşabileceğim yaşlarım geçsin istemiyorum. sevgilimle de yıllardır birlikteyiz. sorum şu; acı konusunda çok korkuyorum. kafamıza kazınan şeylerden biri, o korkunç kanlı örtü sahneleri. elbette öyle kanama olmadığını, genellikle çok az olduğunu biliyorum ama kafama acı dolu korkunç bir şey gibi yerleşmiş. bunu kafamdan atamıyorum. sırf bu yüzden 3-4 kere denedik ama yapamadım. çok acıyor mu gerçekten, nasıl bir acı? bu konuda gerçekten rahatlatılmaya ihtiyacım var, ve sekste gerçekten zevk alıyor musunuz?

1. Her ay çektipim regl sancısı yanında sinek ısırığı valla. Hiiiç gözünde büyütme. Biz sevgilimle hiç penetrasyona odaklanmadan tatlı tatlı konuşa konuşa yapmıştık yarım saatte falan.

Yani şunu tavsiye etmem. "Evet hadi başlıyoruz derin nefes al tamam acımıycak korkma girdin mi ay ay ay dur bi dk korkuyorum tamam hazırım ay çekil çekil dur bi dk acıdı vs vs".

olması gerekenler, nazik bi partner, gevşemiş bi kadın bedeni, yumuşak ve ritmik, yavaş tempoda başlayıp hiiiiç acele etmeden, belki 5 dk da 1 cm ilerleyen, bazen dinlenilen, durup uzun uzun öpüşülen, kıkırdanan ve yavaş yavaş tamamlanan, erkeğin boşalmasının gerekmediği, tam giriş sağlandıktan sonra 15-20 saniyelik bi git gelden sonra partnerin kendini geri çektiği, sarılıp dinlendiğiniz bi zaman dilimi. Olması gereken bu.

16 eylül 2021 22:06

2. Eğer partnerin öküzün teki değilse emin ol acı falan hissetmezsin. Seni öncesinde rahatlatıp ıslanmanı sağlarsa her şey acısız ve harika geçer. Sonuç olarak partner önemli.

16 eylül 2021 22:09

3. Acı çekmiyorsun hatta çok hissetmiyorsun bile sinek ısırığı gibi bir şey sadece benim ilk gece adet ağrısı gibi hafif bir kasık ağrım oldu kan da bir iki damla akıyor öyle amanaman kanlı çarşaflar olmuyor yani. Zevk konusunda da ilk zamanlar cinselliği nasıl yaşayacağımız bilmiyorduk eşim de ben de tecrübesizdik ve ben çok zevk alamıyordum çünkü çok utanıyordum kendimi bırakırsam eşimin benim hakkımda kötü şeyler düşüneceğini zannediyordum hep kendimi istemsizce kasıyordum. Yaklaşık 1 yıl sonra bu düşüncemin ne kadar yersiz olduğunu ve kendi eşimle rahat bir şekilde birlikte olamayacaksam ve bundan zevk alamıcaksam hiçbir anlamının olmadığını fark ettim. Bu düşüncelerden kurtuldukça daha çok zevk almaya ve ne istediğimi eşime söylemeye başladım. Eşim de asla yadırgamadı kötü şeyler düşünmedi hatta bu durumdan çok memnun olduğunu söyler hep ve mutlu olduğunu. 3 yıldır evliyiz şimdi hiçbir problemimiz kalmadı her ilişkimiz kendine özgü ve zevkli geçiyor. Hatta bebişimiz yolda :)

16 eylül 2021 22:13

4. Kayganlaştırıcı al kafana takma hiçbir şey olmaz

16 eylül 2021 22:29

5. Hepinize çok teşekkür ederim süslülerim. Gerçekten çok rahatladım. Gerçekten hepinizi çok seviyorum ❤️

A1 süslüm biz de sevgilimle başta güzel başlıyoruz, yarım saat ön sevişmemiz oldu tüm denemelerimizde. İnanılmaz ıslandık, yani sırılsıklamdım. Sonra hadi başlıyorum diyip kalktım her seferinde ve tam olarak senin şunu tavsiye etmem dediğin şekilde ilerledi herşey. Sanki bizi gördün de anlattın 😂 tabi öyle hadi başlıyoruz gir diye başlayınca da 1 sn önce sırılsıklam olan ben kupkuru kalıyorum. Ağlıyorum kaç gündür sinirden, çok isteyip yapamadığım için cinsellikten soğudum ya. Dün gratiste prezervatif gördüm midem bulandı. Öyle bi moda girdim. Morale o kadar ihtiyacım var ki. Umarım yarın sorunsuzca yapabiliriz artık.

A2 süslüm dediğim gibi çok ıslanıyorum yani sırılsıklam oluyorum ama o an gelince acı korkusuyla kupkuru kesiliyorum. Sanki oraya bişey giremezmiş, bıçak kesiği gibi canım acıyacakmış gibi korkuyorum. Sanırım uzun zamandır gözümde çok büyüttüğüm bir şey olduğu için şuan çok istesem bile acı korkumu yenemiyorum.

A3 süslüm öncelikle hayırlı olsun. Umarım sağlıklı, siz ailesiyle güzel bir hayatı olur bebişin. Çok sevindim sizin adınıza ❤️ Saçma sapan yok kadınlar cinsellikten zevk alamaz gibi bir kafa var maalesef ülkemizde. Bunların saçma sapan, aslı astarı olmayan iğrenç bilgiler olduğunu elbette ki biliyorum ama bu yaşımıza kadar gördüğümüz, duyduğumuz şeyler farkında bile olmadan kafamıza işleniyor bazen. Ne kadar bu düşüncelerin saçmalıktan ibaret olduğunu bilsem de maalesef bu baskı ben de dahil ülkemizdeki kadınlarda korku oluşturuyor :(

Bunları konuşabilceğim kimse yoktu çevremde, hepinize gerçekten çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum süslülerim ❤️

16 eylül 2021 22:34

6. a4 süslüm kayganlaştırıcı almıştık çilekli durex, ok klasik prezervatif de aldık. Ama sorun şu ki bu zamana kadar çok gözümde büyüttüğüm için şuan deli gibi istesem de acı korkusuyla kitlenip kalıyor sanki bedenim. Giriş anında taş kesiliyorum resmen. Defalarca denedik, artık gerçekten çok üzülüyorum. Yani biliyorum acıdan ölmem ama bir de 25 yaşına kadar tatmadığım bir deneyimi yaşayacağım için sanırım ekstra bir korkum oldu. Eminim çoğu insana çok saçma gelebilir sorum, biliyorum ama içimde bu korkuyu yenmek için uğraşıyorum. Yarın da yapamazsam gerçekten çok daha fazla üzüleceğmi, kendime bu konudaki güvenimi kaybedeceğimi ve soğuyacağımı biliyorum. O yüzden bunları yaşamadan siz süslülerimden deneyimlerinizi duyup kendimi biraz olsun rahatlatmak ve cesaretlendirmek istiyorum. Biliyorum bunu yaşayacak ne ilk insanım, ne son olacağım. Ama işte hepimizin kendi dünyası, hepimiz kendimize özeliz ❤️

16 eylül 2021 22:39

7. A6 süslüm ay benim en çok korktuğum şey, aklıma vajinusmus olma ihtimalimi bile getirmek istemiyorum. Çünkü öyle düşündükçe kendimi daha çok kascam zaten öyleyim diye biliyorum. O yüzden tek istediğim cesaret almak, yarın bir an önce yaşamak, olması ve bitmesi. Ve hayatıma istediğim şekilde devam etmek. Çünkü artık resmen bu tabu oldu hayatımda, bunu yıkmak istiyorum. Kendimi beğenen biriydim, şimdi inanın dünyanın en böyle tuhaf insanı gibi hissediyorum. Herkes çok seksiymiş de ben kötüymüşüm gibi geliyor. Seksi olmayı bile kendime hak görmüyorum. Resmen bu durum beni cinsellikten soğuttu. Libidom sıfırlandı, regl dönemlerimde bile isteksizim sırf bu yüzden. Kendimi yetersiz hissettiriyor bu durum bana. Sevgilimi rahat rahat öpemiyorum bile, ön sevişme yaşayacağız, durum sekse gelecek ve ben yapamayacağım yine yarıda bırakıp kalkacağım diye. Bu duruma gerçekten çok üzülüyorum, oturup ağlıyorum kendime sinirimden. Yani ne kadar zor olabilir, neden yapamıyorum. Sanki Ne bu kadar abartıyorum anlamıyorum. İnanın canı tatlı bir insan değilim. Ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Gerçekten artık bir an önce yaşayım istyorum.

16 eylül 2021 22:56

8. Teşekkür ederim süslüm öncelikle :) şöyle ki bu baskılar hep geleneksellikten kalmış ve bu zamana kadar kadınları hep içten içe etkilemiş durumlar maalesef ki. Ve bunların birikmişliği birçok ilişkiyi mahvediyor zedeliyor değersizleştiriyor ve bu zihinsel süreçler fiziksel acılara sebep oluyor. Cinsellik doğru kişiyle ve doğru zamanda olduğu sürece kötü olabilecek bir deneyim değildir. Ülkenin düşüncesinin de canı cehenneme bu düşünceler yüzünden çok güzel geçebilecek 1 yılımı heba ettiğim için kendime kızıyorum.

16 eylül 2021 23:12

9. A3 süslüm aynen öyle, gerçekten saçma sapan düşünceler. Bunun farkındayım ama dediğin gibi çocukluktan itibaren öyle kafamıza kazınmış ki. Cinsellik kadınları değersizleştirecekmiş gibi kodladılar bize hep, bu da hep bir korku oluşturdu. Resmen tabu oldu. Bu düşüncelerin en büyük saçmalık olduğunu idrak etsem bile gözümde büyüttüğüm için şimdi de çok acıyacak korkusu oldu. Ben de neyi beklediğimi anlamıyorum, ilişkim 10 yıllk yani. 10 yılımı cinselliği doya doya yaşayamadan heba ettim. Bunun ödülü olarak da böyle korkular kaldı bana. Çok üzülüyorum gerçekten. En güzel yaşlarım da cinselliği yaşamadan geçiyor, böyle olsun istemiyorum. Gerçekten yarın artık cesaretlenip bunu yaşamak, kafamdaki bu tabuyu yıkmak istiyorum. Herkesin desteğine, cesaretlendirmesine çok teşekkür ederim. İnanın belki bunu cevaplamak sizin için önemsiz, ama tek bir acımıyor lafı ya da tek bir yazdığınız benim için o kadar önemli ve beni o kadar çok cesaretlendiriyor ki. Gerçekten çok teşekkür ederim ❤️

16 eylül 2021 23:28

10. Süslü yazdıklarınızda kendimin geçen yılki halini gördüm resmen, önceden asla yapamam derken sözlüğü okudukça bunun normal olduğunu fark edip kendimi bu fikre alıştırdım. kendime yaş sınırı koymuştum bunu daha fazla gözümde büyütmeyeceğim yapmış olacağım diye. Bu düzende bakire kalmaktan rahatsız hissediyordum. O zaman sevgilimle öpüşürken falan o kadar ıslanıyorum ki inanılmaz. Fiziksel olarak çekici bulmuyordum ama saatlerce öpüşsek sıkılmazdım öyle çok temas da olmuyordu öpüşmeydi sadece. Sevişmeyi hiç düşünmedim, ikimizin de ilkti biz bunu başaramayız dedim. Bu ilişkim bitti, 1 yıl falan geçti başka bir sevgilim oldu, daha önceden cinsel hayatı olduğunu bildiğim biriydi. Öyle bana bir cesaret geldi hani ne yapması gerektiğini biliyor, nazik de biri artık yaparım dedim. 3 aylık sevgiliydik öpüşüyoruz vs o gün oral yapmaya yeltendi bana, benim devreler koptu sanki kilitlendim. Dediğiniz gibi sevişme ihtimalini düşünüyorum sıfır ıslaklık böyle bir şey olamaz. Bir iki kez falan denedik ama o nasıl acı yok yapamıyorum :( burada okuduklarımdan dolayı da bende kesin vajinismus var dedim çekildim kenara birkaç gün.  O zaman kayganlaştırıcı da almamıştık biraz saflık yapıp :( sonra dedim üf herkesin yaptığı şeyi sen mi yapamayacaksın. Ben sırt üstü yatarken korkuyordum içime girme hissinden, kendim üstte denedim yavaş yavaş kendi korkuma göre bekleyerek gittim. Azıcık acı çektim ama oldu o gün, çektiğim acı da gerçekten o gerginliğimden dolayı kuru olmam sebebiyleydi. Kayganlaştırıcı almak bana çok kötü bir şey gibi geliyordu, bir kere alışınca hiç bir daha normal yapamayacakmış gibi. O yüzden olumlu yaklaşmadım ve almayı düşünmedik galiba. Bir de o olsaydı hiç sorun yaşamazdım çünkü bebek çıkan bir yer yani penis mi giremeyecek. Eğer yatarken gergin hissediyorsanız bir de siz üstte deneyin kontrol sizde olsun. Ama hiç beyninize sınırlar koymayın süslü. Kesin yarın olsun bir hafta içinde olsun bir ay içinde olsun demek bir işe yaramıyor. Sonunda onun olacağını düşünmeden sadece anda kalmaya çalışın. Ben böyle sınırlar koyarak bir yere varamadığımdan sizde kendimi görünce yazmak istedim biraz uzun oldu kusura bakmayın.

17 eylül 2021 00:17