ilk ilişki sonrası kanama kaç ilişki boyunca sürer?

dün ilk ilişki sonrası kanamam oldu, gün içinde çok az damla şeklinde kanamam devam etti. bugün tekrar denedik. bir öncekinden daha fazla kanadı. çok korktum süslüler bende mi bir sorun var bu kanama kaç ilişki boyunca sürer?

1. bende de aynısı olmuştu hatta et parçası gibi bişey çıkmıştı içimden dehşete düşmüştüm. doktora gittiğimde farklı yerlerden yırtılma olduğu için demişti. yani biri saat 9 yönünde diğeri 3 yönünde olmuş gibi düşünün. sanırım ilk 2'si aşırı kanamalıydı sonrasında olmamıştı bi daha benim.

5 ağustos 2021 19:20

2. Siz islanmadiniz sanirim yeterince. Iyice onsevisme yapin, dokunma etme olsun bol bol ki iyice islanin. Bu ayilar bilmiyor sevismeyi... hasar vermissiniz buyuk ihtimalle o bolgeye. Gerekirse kayganlastirici alin.

5 ağustos 2021 19:25

3. Süslü ben ilk seferden sonra 1 ay hiç yapmadım. Arada 2 yıl hiç ilişkim olmadı ilk kez yaptığımda yine tuvalette kan geliyordu doktora gittiğimde yırtılma olduğunu 1 hafta 10 gün doku iyileşmesi için beklememi önermişti.

5 ağustos 2021 19:26

4. aynı benim öyle oldu 3. ilişkiden sonra bir daha kan gelmemişti

5 ağustos 2021 19:26

5. Hala ıslanmadınızcılar var mı ya? Anatomi parmak izi gibidir herkeste farklıdır. Sabaha kadar ıslansa da kan gelecekse gelir yeter artık ıslanmadın kadınlar.

5 ağustos 2021 19:27

6. Ss konuyla alakasız ama ilk ilişkiniz kolay oldu mu? Çok acıdı mı? Ben de erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girmeyi düşünüyorum. Ama acı ile ilgili çok korkuyorum. Aklımıza kazınmış işte saçma sapan şeyler :( ilk denemenizde oldu mu? Ve acıdıysa nasıl bir acıydı :(

5 ağustos 2021 19:29

7. Bunun islanmayla hicbir alakasi yok bu arada bazi anatomiler buna yatkin. Ben de yasadim aynisini, baya islaniyordum ve rahattim yani ona ragmen iki yc sefer kanadi, sonra bir daha bir sey olmadi.

5 ağustos 2021 19:30

8. Çok detay vermemişim haklısınız.

Islanmamda hiç sorun yok, ilk ilişkide kayganlaştırıcı da kullandık. Eşimin de ilk ilişkisi bu yüzden pek tecrübemiz yok ama çok anlayışlı benim istemediğim bir abanma söz konusu olmadı. Buna rağmen İnanılmaz bir acı hissettim. Sanki bir duvar varmış gibi bir türlü aşamadık sonra kendimi zorlayınca kan geldi. Sonrasında bir acı hissetmedim.

Bugün tekrar denedik yine yavaş yavaş. Bu sefer bir öncekinden daha ileriye girebildi ama yine acı hissettim. Dünkünden çok daha fazla kanadı çok korktum. Tatildeyiz böyle devam ederse kadın doğuma gideceğim.

5 ağustos 2021 19:49

9. ss ilişkiye girmeye ara verin biraz demek bu oradaki doku fazlaca zedelenmiş ki kanama şiddetlenerek devam ediyor. Birleşme esnasında zorlanmanın da etkisiyle orada bir doku tahribatı oluşuyor haliyle ve o doku kendini yenileyecek hale gelmediği takdirde oradaki kanama devam eder senin zarın yapı olarak da esnek değil demek ki. korkacak bir şey olduğunu şu an için düşünmüyorum ama ilişkiye girmediğiniz halde kanama ağrıyla birlikte devam ediyorsa o zaman bir doktora görünmekte yarar var tabii.

5 ağustos 2021 20:13

10. Benim ilk birkaç ilişkimde kanama olmamıştı sonra baya bi geldi herhalde 5-6 kere kanamışımdır. Normal bi durummuş 🤷🏻‍♀️

5 ağustos 2021 20:17