1. ya süslü çok genel bir yorum internette öyle şu gezegen şu evde diye yazan şeyler. doğum haritası bir bütündür. evler gezegenler tamam ama bunların birbiriyle olan açıları, dispozitörleri, dispozitörlerinin açıları vs. ohooo
hepimizin haritasında bir yerde plüton var, evet kriz yaratan bir gezegen bu. ama akrebin yöneticisidir, kişisel gezegenlerle olumlu açıları varsa bırakın kaybı yıkımı, sizi hacı yatmaz haline bile getirebilir bu gezegen. öyle büyük bir kudreti var işte. ayrıca bahsedilen kayıp ve yıkım illa fiziksel olmak zorunda değildir. plüto içsel ruhsal yıkımları ve değişimleri de simgeleyebilir. lütfen internetten genel yorumlar okuyarak moralinizi bozmayın. çok merak ediyorsanız astrolojik danışmanlık almanızı tavsiye ederim. ve unutmayın hepimizin bu hayatta farklı sınavları oluyor, en zengininden en fakirine herkes bu dünyada iyi kötü olaylar yaşar. asıl sınav gezegeni de satürn gerçi.
bu yıkılmazlık konusunda aklıma gelen bir örneği vereyim, şarkıcı kayahan vardı bilir misiniz? adam yumuşak doku kanserine yakalandı ki bu tür en zorlu türlerden biridir, teşhisten sonra ömür genelde kısa olur. neslican tay'ın hastalığı da bu idi.
hah işte ama kayahan bu hastalığa yakalandı ve atlatıp 9 sene daha yaşadı ilginç şekilde. bu adamın haritasında plüto güneş üçgen açısı var, bu da acayip bir yaşama direnci yaşam gücü verir diye anlatmıştı benim hocam. tabii diğer göstergeler de vardı ama hatırlamıyorum şimdi.
örneğin 7. evinizde olan pluto size çok karizmatik ve güçlü bir eş de verebilir. bir de sadece evlilik partneri olarak değerlendirmeyin 7. evi, diğer ortaklarınızı iş ortağı vs. ve mahkemeleri de temsil eder. siz hayatınızda bu konularda eğişim dönüşüm yaşayabilirsiniz.