ingilizce öğrenen birisi içim hımym/ friends ya da modern family hangisini daha iyi?

veya bunlardan başka öneriniz var mı?

1. Elbetteki tum akiciligiyla friends! Baslarken hic anlasamda ingilizce alt yazili izliyordum. Son sezonlara geldigimde artik alt yaziya ihtiyacim kalmamisti cok rahat anlar hale gelmistim.

25 kasım 2020 12:27

2. himym ve friends izlemediğim için bilemiyorum ama modern family çok enerjik, durağan olmayan bir dizi. konuşmalar da bu sebeple çok hızlı geliyor bana, çoğu yeri yakalayamıyorum. belki alışılmışın dışında olacak ama south park ya da game of thrones öneririm ben.

25 kasım 2020 12:45

3. friends en akıcısı bence

25 kasım 2020 12:51

4. Oturup çalışmanız daha iyi bence, şu dizi izleyerek dil öğrenme olayı tam tembel uydurması ya

25 kasım 2020 13:09

5. Film izleyebilirsiniz, hem hızlı biter hem genelde vocabulary daha geniş olur

25 kasım 2020 13:09

6. üçünü de ing altyazıyla izledim, friends çok uygun, himym bi tık daha zor ama faydalı. modern family denildiği gibi çok hareket içeren bi dizi olduğu için altyazı takip etmek sıkıcılaşıyor bir süre sonra. uzun diyaloglar içeren diziler daha uygun bunun için bence.

25 kasım 2020 13:10

7. süslü hazırlık öğrencisiyim çalışıyorum zaten sadece biraz daha desteklemek ve vocab konusunda kendimi geliştirmek istiyorum

25 kasım 2020 13:12

8. hepinize teşekkür ederim süslüler:)

25 kasım 2020 13:13

9. Friends daha iyi olur bence de. (link: https://www.youtube.com/c/LearnEnglishWithTVSeries Bu YouTube kanalından) dizilerdeki sahnelerin ayrıntılı incelemelerini de izleyebilirsiniz. Çok güzel bir öğretme şekli var.

25 kasım 2020 14:30

10. süslü bu üçü haricinde başka bir öneri yapacağım. belki hiç tarzın değildir gerçi.

the 100 dizisi

ben bu diziye ilgim olduğu için başladım. ve ingilizcede çoğu şeyi oturttum. oyuncuların konuşmaları çok tane tane ve anlaşılır. bana epey faydası oldu cidden

25 kasım 2020 16:43