instagram’da 500-600 civarı takipçisi olanlar? gerçekten o kadar insanı tanıyorlar mı?

öncelikle yargılama amaçlı aormuyorum yanlış anlaşılmasın. tamamen meraktan. çoğu arkadaşımın profili böyle mesela. profilleri de açık değil bu arada. takipleştikleri kişi sayısı 500-600 arasında. benimkiyse bunların yarısı bile değil. biriyle çok bir samimiyetim yoksa sosyal medyadan eklemiyorum açıkçası ben. ben mi çok asosyalim sizce? yoksa bu tarz profile sahip kişiler genelde bir kere gördüğü kişilere bile takip isteği falan mı atıyor?

1. Bende sizin gibiyim. Orası benim özelim ve neden normal hayatta görüşmediğim insanlarla takipleşeyim ki? Sadece diyalog kurdugum sokakta görsem selam vereceğim kişiler eklidir.

26 kasım 2019 22:52

2. Tanımadığı insanlara da gt atıyorlardır, sayfaların attığı takip isteklerini kabul ediyolardır. Benim 350 falan arada okuldan ortak tanıdığımız olan insanlar atınca kabul ediyorum ya da istek atan bi sayfa hoşuma gittiyse isteği kabul edip gt atıyorum.

26 kasım 2019 22:57

3. Bana da anlamsız geliyor. Kapalı hesap neden her önüne geleni kabul ediyor ki? Ne anlamı kaldı

26 kasım 2019 23:04

4. Mesela şunu da çok garipsiyorum ben. Okulda ortak dersimiz olan bir kızla bir gün ayaküstü 5-10 dk muhabbet ettik. Akşamına hemen istek atmış. Ayıp olmasın diye takipleştim haliyle Ama garip geldi biraz bana. Kimisi sanırım hiç konuşmadığı halde aynı okulda, işyerinde bile olsa takipleşiyor sanırım.

26 kasım 2019 23:07

5. Benim takipçim 220 civarı falan ve çoğunu ya tanımıyorum (aynı okuldan diye eklilier) ya da çok kısa bir tanışma durumumuzun olduğu kişiler.

250 den fazla da takip isteği var kabul etmediğim.cunku aynı Okuldan olduğum herkesi kabul etmiyorum,rastegele insanları kabul etmiyorum.profilin kapalı olma amacı bu yani.eli yüzü düzgün olmayan insan benim fotoğraflarımı görsün istemem.ha bu kadar tanımadığım insanı da görmek istemiyorum o yüzden hikayeleri görmeyi falan kapatıyorum.

Ortak arkadaş varsa kabul etmek gayet normal bence.cok kısa konuştuğum kişilerle zaten takipleşirim bunda asla bir sorun görmüyorum.

İnsanlar takipçi istediği için kendi çevreleriyle kısıtlı kalmıyorlar.sosyal medyayla bu kadar hasır neşir olduğumuz bir dönemde de gayet normal bu.

26 kasım 2019 23:13

6. ahahaha süslü ben güzel ya da aurası olan yeni tanıştığım kadınları fotoğraflarını merak ettiğim için ekliyorum valla :d

seyahatlerde tanıştığım insanların genelde instaları olmuyor fbları oluyor ileride lazım olur iletişimde kalabilelim diye oradan ekledim onları ama insta da benim de yoklar... bence en sosyal insanların bile tanıştığı insan sayısı 350-400. daha üstü bana ilginç geliyor...

26 kasım 2019 23:20

7. tanımakla ilgili görmüyorum ben bu durumu. güzel fotoğraflar paylaşıyorum, yurt içinde de yurt dışında da seyahat eden biriyim. beğenen takip ediyor. ben de çeşitli markaları, beğendiğim kadınları, seyahatle ve başka hobilerimle ilgili pek çok sayfayı takip ediyorum. facebook'um yok ama varken sadece gerçekten aile ve arkadaş ekliydi 300 kişi civarı. üniversite haricindeki okullardan hiç kimse yoktu. fb ile bir görmüyorum.

26 kasım 2019 23:31

8. Anonim10 +1

26 kasım 2019 23:50

9. Bu benim, takipçim 500 küsür falan takip ettiğim de 600. Müzik,sanat, alışveriş sayfalarını takip ettiğim için tekip ettiiğim kişi sayısı daha fazla, ama asla beni tanımayan, numarası bende olmayan kişileri eklemem, ekleme takeplerini de kabul etmem, arkadaşımın arkadaşı vs olsa da oturup bir kahve içmişlişim yoksa, tekefonla arayıp da nasılsın diyemiyorsam eklemem, çevrem geniş ve şimdiye kadar 3 farklı ülkede yaşadım, yurt dışındaki arkadaşlarımla yüz yüze görüşme şansımız olmuyor ama instagram aracılığı ile iyiler mi kötüler mi görüyorum, özel zamanlarını hatırlayıp mesaj atıp hal hatır sorabiliyoruz birbirimize,ilkokul, lise , üniversite, yüksek lisans, akrabalar, hocalar, kurslardan arkadaşlar, yakın görüşülen komşular, yakın iş arkadaşları derken zaten sayı 400-500ü buluyor, ara sıra da temizlik yaparım

27 kasım 2019 00:55

10. Valla ben tanıyorum. Hepsiyle görüşmem imkansız elbette ama hep hayatımın bir yerlerinde olmuş olan insanlar. Hatta tanıdığım halde takiplesmediklerim var onlarla 1000 olur gibime geliyor. 22 yaşındayım ve okul çevresi bile 300 kişiye yeter. Hiç akrabam yok bu arada hesapta.

27 kasım 2019 01:19