yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    15 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    instagramda tanımadığınız biri sizinle tanışmak istese tanışır mısınız veya tanışıyor musunuz?

    süslüler şöyle bir şey oldu. biri instadan eklemeden dm yolu ile çok zarifsiniz yazmış bende teşekkür ettim sadece sonra tanışmak istediğini söyledi bende sosyal medyadan tanışmayı çok doğru bulmuyorum dedim. o da başka nereden tanışabiliriz ki ama peki iyi günler dedi ve bu şekilde bitti. sizce ben çok mu abartmışım? yani siz bu tür durumlarda ne yapıyorsunuz. sanırım pişman oldum biraz asdfghjk

    1. insta kullanan adamlar hayır gelmez anlayın artık.

    17 ocak 2021 19:51

    2. Instadan çok yürüyorlar süslü. İnan bana senin dışında on kıza daha mesaj atmıştır çünkü onlar onundan biri kabul etse yeter diye düşünüyorlar. Böyle birkaç erkek biliyorum mesela bizim arkadaş grubundaki herkese yürümüş. Bunu insta dan yapanı da biliyorum. Bir kız arkadaşım olsun da hangisi olması önemli değil diye düşünüyordu bahsettiklerim. Yani bence böyle düşünüyorlar. Veya gayriciddi bir ilişki istiyorlar.

    Belki seninki farklıdır ama bence yine de temkinli ol. Yaşlarınız kaçtı?

    17 ocak 2021 19:52

    3. Ben 27 süslü. Adam 30+ falandır. Hiç konuşmadık zaten ben istemiyorum dedim bitti sonra hiç konuşmadık.

    17 ocak 2021 19:55


    4. A3, süslüm hesabım kilitli benim. Yani beni nereden buldu onuda bilmiyorum. Hesabım kapalı oldugundan Storylerimi göremez

    17 ocak 2021 19:56

    5. Ben yaşı küçük(18-20) diye düşündüm. Bence böyle mesaj atan 30+ adamdan hayır gelmez A1in de dediği gibi. Çok "creepy"

    17 ocak 2021 19:58

    6. A2, ürkütücüden ziyade ne bileyim ya hakikaten böyle sosyal medyada tanışan var mı tanışmak isteyenle falan merak ettim süslüm

    17 ocak 2021 20:01

    7. Biri bana bir şey sorabilir miyim diye dm atmıştı. Buyrun demiştim, biomda okulumu görmüş merak ettiklerini sordu. Çok kibardı hoş da biriydi biraz sohbet ettik ben yardımcı oldum. Sonra vaktinizi almayayım diye muhabbeti bitirmeye yeltendim, aksine muhabbetinizden çok keyif aldım sakıncası yoksa devam etmek isterim dedi. Ben de kusura bakmayın ama sosyal medya iğğrenç bir yer instagram daha iğrenç o yüzden tanışmayı pek tercih etmiyorum, kişisel algılamayın yazdım çünkü bunu en az 25 kıza yazmaması için bir sebep yok, benim bunu bilmemin de bir imkanı yok. Sonradan her şey yolunda da gitse kimse için seçenek olmak istemiyorum. Bence doğrusunu yapmışsınız.

    17 ocak 2021 20:10


    8. hic abartmamissiniz. ortalik manyak sapik kayniyor

    17 ocak 2021 20:17

    9. Birisi 3 ay önce eklemisti, msj yasin kaç, ne is yapıyorsun diye ilerledik. Bana tanıdık geliyorsun falan dedi ama tamamen rast gele eklediği biriyim aslında. Ya neyse konuşalım dedim, normalde 3-5 gün sonra bu tarz adamların defosu ortaya çıkıyor. Tamamen havadan sudan konuşarak resmen 3 ayi devirdik. Bu sırada buluşmak da istedi ama oyaladim. Zaten pandemi ve iş yogunlugu derken vaktimiz de pek yok. Numaramı istedi, önce reddettim sonra kabul ettim derken telefona da geçtik. Anlamadığım bir şekilde çocukla sohbet ilerliyor, ben bir yerde açık verir beni çok kızdırır "aman bee bu erkekler de hep böyle, akli fikri bilmem nelerde" diyerek veya bir süre sonra bana yazmayı birakir böylece konusma biter sandım. Evet uzun oldu ama sonuç olarak ben dayanamadım, baktım çocukta numaram olmasına rağmen beni 1 kez bile arayıp sesimi duymak istemedi, pandemiden sonra buluşalım diye tutturup durdu. Eeh yeter ya ne pasif adamsin dedim ve konuşmayı kestim. Kim bilir benden sakladığı ne varsa buluşma konusu rafa kalktı ama hala konuşmak istiyor. Deli midir nedir, artik konuşmayalım dememe rağmen her sabah günaydın, her akşam napiyorsun yazıyor. Yetmiyor tekrar instagramdan eklemiş falan, deliye denk geldiğim ortada aslında. Bu da böyle bi konu süslüler. Konuşsan da konusmassan da düzgün birine denk gelmek zor.

    17 ocak 2021 21:00

    10. Önceden tanışmam derdim ama yaptım. Twitter'da tanıştık biz 2,5 yıldır birlikteyiz. Bana hislerini söylemeden önce arkadaşıma anlatmış sonradan öğrendim bunu da. Samimi biriyse olabilir iyi gözlemlemek lazım.

    17 ocak 2021 21:40