instagramda yarı çıplak seksi kadınları takip eden erkek?

beğendiğim biri var gayet iyi eğitimli kariyerli düzgün tipli bayagi yakışıklı karizmatik biri biraz şeytan tüyü var denilen tiplerden. 35 yaşında hoş sohbet ve yavşak bir tip kesinlikle değil. fakat ınstagramda çok fazla erotik yarı çıplak seksi camasirli göğüs popo vb paylaşan kadını takip ettiğini farkettim ve şok oldum. kesinlikle abazan bir tipi yok. açıkçası çok soğudum bu durumu görünce. ama bunu normal karşılayanlar da çok fazla. ben mi geri kafalıyım diyorum ama yok yani normal değil bence. siz ne düşünürsünüz merak ettim.

1. Normal olduğunu düşünmüyorum 35 yaşında bir erkek için

17 nisan 2018 19:26

2. Takipçi satinalma kısımını anlayamadım. Yani takip ediyorsa sonuçta anasayfasına bu fotoğraflar düşecek. Insan bu ne la deyip takipten çıkmaz mı? Örneğin olya_seteykina diye bi hesap, bir sürü bu tarz hesap takip etmiş

17 nisan 2018 19:33

3. bahsettiğiniz kadınlar kaliteli tipler mi yoksa pornocu tipler mi. Mesela dediğiniz türde bir hesap var ama kullandığı filtreler, gezdiği mekanlar ve cevresiyle düzgün ama giyim konusunda ve tarz olarak baya esnek bu kişiler. Kimisi de fotosunun altına numara yazsa eskort sanılabilecek türden. Eğer birinci tipse problem etmezdim ama ikinciyse maskeli bir tip diyerek sarı kart gösterirdim bu 35liğe.

17 nisan 2018 19:44

4. verdiğiniz olya isimli hesaba baktım net pornografi. bu kötü bir şey mi peki değil normal bir eğilim (büyük memelerden büyük popodan hoşanıyor). ben sizin yerinizde olsam görüşmeyi kesmezdim yada bişi söylemezdim ama bahsettiğiniz kişiyi artık o kadar da iyi karizmatik falan bulmazdım sanırım

17 nisan 2018 19:54

5. Moda life style hesabı değiller genelde çok takipçili müstehcen içerikler var. Seksi çamaşırlar sadece göğüs ucu kapalı vb.

Gerçekten yakıştıramadım ya insan kenfi adıyla hesap açıp bunları takip eder mi? Yapacaksan da yeri ınstagram değil kesinlikle...

17 nisan 2018 19:57

6. Benim flört ettiğim çocukta “sadece” popo paylaşan bir sayfa takip ediyordu djsjdks gittim söyledim “böyle şeyleri kendi hesabından takip etme abaza sanarlar” gibi gibi ksmsmsksö takip ettiği bir spor sayfasının yan hesabıymış baktım harbiden öyle ama yinede içime sinmiyor açıkçası o popo o çocuğun profiline düşüyor sonuçta djdmslsla

17 nisan 2018 20:06

7. Cevaplarınız için teşekkürler çoğunluk benim gibi normal olmadığıyla hemfikir. En azından kendimi geri kafalı hissetmiyorum. Açıkçası bu durumdan sonra soğumam gerekirdi ama gerçekten hoş biri kolay kolay birine karşı çekim hissedebilen biri değilim beni bayağı etkiledi, kestirip atamiyorum. Bu arada flört durumu yok aynı işyerindeyiz sadece

17 nisan 2018 20:48

8. tipi değil ama ruhu abazan be süslü. ben entellektüel kız arkadaş arıyorum diye yana yakıla dolaşan bir çocuk vardı ama nerde dekolteli kadın varsa görmemiş gibi bakardı. erkekler işte.

17 nisan 2018 23:48