iphone 11 hangi renk alırdınız?

siyah beyaz ve lila arasındayım uzuuuun bir süre kullanacağım için liladan sıkılır mıyım acaba diye düşünüyorum. siz olsanız hangisini alırdınız bir de teknosa eskiyi getir yenisini al kampanyasından yararlanan oldu mu hiç

1. Lilaaaaaa. Bayılıyorum çok güzel. Hem çeşit çeşit kılıf alırsınız sıkılmazsınız. Ona kalırsa siyah beyaz da gayet sıkıcı.

Not: şu an samsungun bir telefonunu kullanıyorum ve kendi rengi kırmızı jsdjwoskso

İlerde de iPhone 11 lila alıcam

6 mayıs 2021 17:07

2. Ben beyaz aldım. Hem kılıf konusunda sonsuz seçenek var lila kılıf takınca da lila olur. Beyaz almadan önce benim de favorim lilaydı ama uzun süre kullanımda sıkılırım diye düşündüm. Tamamen tercih meselesi

6 mayıs 2021 17:12

3. lilaya da beyaz takınca beyaz olur sjdkgksh yani lila icinde ayni secenekte kilif var, neyse. lila evet.

6 mayıs 2021 17:16

4. Ben lila olanı aldım, 4 ay oldu henüz sıkılmadım. Turkcell'de eskiyi getir yenisini al kampanyası vardı, her mağazada olmadığını söylediler bize gitmeden arayabilirsiniz. 3 telefon verdim, 7plus, 7 ve 5s bunlara bir fiyat belirlediler 4200 tl ye aldım 11'i. Elinizde fazla telefon varsa böyle daha karlı olur belki.

6 mayıs 2021 17:17

5. Ya kiliflar telefonun arkasinin her yerini kapatiyor zaten. E her rengin ön ekrani siyah arkalari renkli sadece. Mantiken ne renk alirsaniz alin seffaf kilif harici ne renk takarsaniz telefon o renk olacak. Lila al beyaz tak beyaz olacak. Telefonun ana renginin lila olmasi daha hos bence . Seffaf kilifla efsane olur. Sıkılırsan baska renk takarsin ki telefonun renginden sıkılmak da bi mantiksiz.

6 mayıs 2021 17:20

6. Kendimi açıklama gereği duydum böyle okuyunca garip olmuş çünkü😅 önceki iphoneum siyahtı ve her kap olmuyordu renk olarak. Lilaya da her renk uymaz diye düşündüğümden beyaza ne takarsanız o renk olur dedim

6 mayıs 2021 17:28

7. Kırmızı aldım 1 yıldır da kullanıyorum ( normalde kırmızı kıyafet, aksesuar vs kullanan biri de değilim) hiç sıkılmadım. Lila diye apple mağazasına gidip kırmızı ile çıkmıştım en canlı ve gülümseyen oydu (gizlinot: Kgkslsös)

6 mayıs 2021 17:41

8. yeşil olanı aldım 2019 aralıkta, lila diye gitmiştim bende ama kalmamıştı. asla sıkılmazsınız, yeşilden de hiç sıkılmadım çok seviyorum. siyah, beyaz alan arkadaşlarım hep kendi telefonlarının çok düz olduğunu lila, yeşil, kırmızıyı inanılmaz güzel buluyorlar.

6 mayıs 2021 17:51

9. Ben de yeşil aldım zaten lila yada yeşil arasında kalmıştım yeşili daha çok sevdiğim için aldım. Şeffaf üzeri desenli kılıflarla çok tatlı görünüyor renkliler. ben bir de deseni de renk uyumuna dikkat ederek alıyorum :d 1 yıl olacak alalı sıkılmadım. Siyah beyaz çok standart geliyor bana.

6 mayıs 2021 18:00

10. Bence hepsi güzel ya bende beyaz var kap sevmiyorum kullanmasyı