ismini soyadini okudugu okulu ve nereli oldugunu bildigim birini nasil bulabilirim?

bolumunu de biliyorum. telefon numarasini 2016'da silmistim. nasil bulabilirim cok uzgunum kizlar

1. sosyal medya hesabı yoksa bulmanız baya zor gibi. ismini google'da aratın bence

4 şubat 2018 19:06

2. google'a ismini ve okulunu sonra ismini ve bölümünü birlikte yazıp aratın. şanslıysanız linkedin hesabını bulursunuz.

4 şubat 2018 19:15

3. Instagrami vardi benim eskiden kullandigim sonra sildigim hesabimi takip ediyodu ama bulamiyorum hatirlayamiyorum instagramdaki kullanici ismini. Vine hesabi vardi ama vine kapandi... Linkedin bulamadim. Her seyini biliyorum ama bulamiyorum cildiricam

4 şubat 2018 19:20

4. Ad ve soyadı ile 11880 den sormayı denediniz mi süslücüm ?

4 şubat 2018 19:24

5. 11880 denemedim, ablasının ismi dilimin ucunda ama gelmiyo o da aklıma. babasının yaptığı işi biliyorum bi de o aklıma geldi şimdi.

swarm foursquare falan kullandığını sanmıyorum ama onu da deneyeyim. nolur aklınıza bi şey gelirse söyleyin kızlar o kadar çok üzülüyorum ki

4 şubat 2018 19:36

6. görüşmek istiyorum süslücüm. eskiden çok yakın bi arkadaşımdı ama hem okulumu hem evimi hem de haber vermeden numaramı değiştirdim. 2016 yazında oldu bunlar, numarası da kayboldu. bi tane bile ortak arkadaşımız yok zaten ortak bi çevremiz yok rastgele tanıştığım biriydi. köy olarak bilmiyorum ama onun dışında çok fazla şey biliyorum yine de bulamadım... :(

4 şubat 2018 19:55

7. çok teşekkür ederim (yazar: saripapatya)

4 şubat 2018 20:29