istanbul anadolu yakasında en yaşanılası semtler neresi?

mahalle adı olarakta söyleyebilirsini

tarih
    oy (güzelinden)

1. Bence kesinlikle acıbadem

29 mart 11:39

2. Maltepe de altayçeşme ve idealtepe de yaşadım. Öneririm. İşine gücüne konum olarak uygunsa düşünmeden yerleş. Fiyat olarak orta halli denilebilir ve nezih

29 mart 13:58

3. Ben de acibadem demeye gelmiştim

29 mart 14:02

4. Fenerbahce, kalamis, suadiye

29 mart 14:43

5. Kadıköy'den Maltepe'ye (hatta Altayçeşme'den öteye geçme) kadar mümkünse e-5'in altı kısımlara bak. En nezih kısım sahil, e-5'e yaklaştıkça kalite düşer. Yalnız maalesef burası deprem içinde riskli bölge.

29 mart 17:01

6. yaşanılası derken ihtiyaca da bağlı. ben acıbadem'de oturuyorum örneğin, işim sebebiyle çok sık karşıya geçiyorum o yüzden benim için köprü, avrasya, marmaray ve metrobüse yakın olmak çok önemli, haliyle de acıbadem benim için en yaşanılası mahalle. daha böyle eski istanbullu şeklinde tabir edilen insan kitlesi ise talep o zaman kalamış, fenerbahçe, selamiçeşme falan. ayağımın altında cadde olsun, sahil olsun, karşıyla köprü trafiğiyle hiç işim yok yok diyorsanız erenköy, suadiye.

bir 10 yıl önce olsa buraya moda'yı eklerdim ama gezi sonrası taksimin terk edilişi, görece ucuz eğlence merkezinin kadıköy oluşu, her tarafın ya bar, ya solcu görünümlü kazıkçı meyhaneye ya da yeni nesil kahveci dolması sebebiyle benim için tahammülü zor bir yere dönüştü ya da belki ben yaşlandım. ama yine de güzeldir moda.

29 mart 17:24

7. Altıntepe