istanbul'da curtain bags kesen kuafor?

merhaba susluler fiyat sınırım yok. 5-6 bine kadar çıkarım, kesin çok güzel kesiyorsa üstüne de çıkarım. saçlarım dalgali ve alnım dar. bu yüzden para almak için her şeye yaparız diyen değil bana olur olmaz diyecek de bir kuaföre ihtiyacım var. onerirseniz çok sevinirim. avrupa yakasında olursa daha da müthiş olur ama şart değil. herkese iyi haftasonlari dilerim

1. Size cok geliyor olabilir ama benim için bir anlam ifade etmiyor 5-6 bin vermek.

8 şubat 15:41

2. Hiçbirinin bir şey beceremedigini görmek icin pek çoğunu denediginizi bile düşünmüyorum. Hepsi iyi mi muhakkak hayir. Ama iyi ve vizyonlu bir kuaför muhtesem bir şeydir. Urun önerisinde, saçınızı sekillendirmesi, neyin olup olmayacağını soylemesinde bile faydasını görürsünüz. Ayrıca şeyi anlayamıyorsunuz hala, 5-6 bin makul bir fiyat aralığı benim için. Sizin için değil. Hoş, noktalama işareti nedir bilmeyen, bir insanla hakaret etmeden fikir beyan edemeyecek seviyede bir insanın bu fikre sahip olması beni sasirtirdi. Saldirganlasmak zorundasiniz cunku asagilik kompleksiniz var. Tadini cikarin cunku gunluk hayatta muhtemelen ayni mekanda bile bulunmayiz. sadece sizin gibi kaba ve seviyesiz biriyle karsilasmamak icin bile fazladan para verip daha nezih bir kuaforde hizmet alabilirim.

8 şubat 15:54

3. Sizin için bir kesime 5 6k vermek normal olunca kuaförler de sizin gibiler yüzünden fiyatları hep yüksek tutuyor. bu yüzden "bizim gibiler" bu hizmetlere normal bir fiyata ulaşamıyor. Belki böyle anlarsınız

8 şubat 15:56

4. suslu bunun için üzgünüm ama düzeni ben getirmedim maalesef. epey onceden beri bu sistem böyle yürüyor. benim de pahalı kuaförler gitme deneyimim ilk olarak maalesef mahalle arasi diye tabir ettiğimiz kuaforlerin duz bir kesimi yamuk yapması, dalgalı saca ne yapacaklarini bilememeleri, katli kesimlerde makas izi birakmalari ile basladi. bu kuaforlerin pek cogu saci keserken dalgali sacin ne kadar yukari cikabilecegini bile hesap edemiyor. kuafore gelen tipler ya da kuaforun kendisinin itici tavirlari, ter kokusu vs de cabasi. benim gitmemenin bir şey değiştirdiği dünyada seve seve yaparım. fakat diğer türlü istediğim gibi bir hizmet alamiyorum ne yazik ki. soruda da muhakkak ust segment bir kuaför olsun diye tutturmadim ama birilerinin öneride bulunabilmesi için fiyat aralığı bilmesi gerekiyor.

8 şubat 16:06

5. 1200 e arkadaşım geçen kestirdi ben çok beğenmiştim küçükyalı hairmasters kuaför halil beydi galiba

8 şubat 16:06

6. kesim için 5-6 çok süslü ya, haklısın haklı olmasına ama diğer süslülerin dediği gibi bu normal bir fiyat değil. boya olur, ombre olur tamam da adamın en fazla yarım saatini - 45 dk'sını alacak bir iş için, ki sadece kahkülse o kadar bir zaman almaz, bu paraları vermek normal değil.

8 şubat 16:09

7. Noktalama işareti kullanımı ve kötü üslup ile yarı ingilizce- turkce klavye arasındaki farkı görebilmek için dahi olmak gerekmez. Nitekim yari turkce- ingilizce yazimin duzeltilmesi, yazarken kelimenin otomatik duzeltilmemesi halinde kelimenin ustune tiklayip düzeltilmesinj gerektirir sadece. Yani biri klavyenin kendisi ile alakalı iken diğeri tamamen sizin kim oldugunuz ile ilgili ve oldugunuzu sandiginiz yuce insan tanimadigi bir insana hakaret etmeden konusmaktan, fikrini ifade etmekten dahi aciz. Yani oldukça acınası bir durum. Nacizane Sizin bütçenizi zaten terapiye yonlendirmenizi oneririm. Boylelikle belki bu komplekslerinizi aşar, diger anonim gibi fikrinizi saygi cercevesi icinde beyan edebilir pozisyona gelebilirsiniz. Kuafore gore oncelemeniz gereken seyler var yani.

Sizin gitmenize sevindim fakat turkiyede işler, özellikle hizmet sektöründe, ne yazik ki para verdiğinizde dahi zor hizmet aldığınız bir hale çoktan dönüştü. Bu gerçeği kabullenerek gerekiyorsa yeterli parayı verip hizmet almayı umuyorum. Nitekim bir allik da 1.500 tl ya da bir fondöten de 2.500 tl etmiyor ama veriyoruz, hatta sözlükte yeterince high end urun tartışması yapılmıyor diye hayiflaniliyor. E belki azar işitmek istemiyor insanlar. Ha bu arada yıl sonuna doğru londraya gelmeyi planiyoruz, kuzenime sormayı düşünüyordum ama sizin gittiğiniz veya bildiğiniz bir kuaför ve kesimi yapacak kişi onerebilirseniz buyurun verin ismini. Hem ben hem de londrada yaşayan susluler faydalansın. Ama sanmıyorum. Çünkü sizin niyetiniz yardım etmek değil bir şekilde sinirinizi atmak.

Bununla birlikte zaten okudugunuzu da anlamiyorsunuz. Ben muhakkak 5-6 bin tlye kesen bir yer olsun demedim, bir suslu cikip benim bakirkoy, x mahallesinde bir kuaforum var, adi da y derse onu da degerlendirecegim. Fakat inanilmaz bir sekilde, baştan beri, agzinizdan kopukler cika cika cevaplar vermeyi ve soruda nahos tavirlariniz ile varlik gostermeyi uygun buldunuz. Rica ediyorum, sorumu terk edin. Zira bir daha size cevap vermeyeceğim.

8 şubat 16:27

8. suslu çok tesekkur ederim cevabınız için, muhakkak bakacağım. Umarım bu arayisimi sona erdirir.

anonim 5. suslu, değil ama sektör bu ne yazik ki. saclari duz arkadaslarim daha sanslilar zira genelde duz kesim kullandiklari icin sorun yasamiyorlar. Model ise sadece kahkul değil bu arada. saca kat da atması gerekiyor ve bu katları doğru atması lazım ki saçımı dalgalı kullanırken tuhaf durmasın. hem one hem de arka tarafa kat verecek çünkü. Ne yazik ki cok kotu kelaynak gibi yapildigim deneyimlerim var. dalgali sac kesimim icin kuaforumun isi birakmasi ile kivircik sac kesimlerine gidiyorum, memnunum da, fakat curtain bags kesemezler gibi geliyor. yani mesele sadece cok para vermek de degil acikcasi karsiligini gormek. mesela yillar yillar once san kuaforun top stylistine sac kestirmistim, kıvırcık biriydi, bosa vermistim para. ama saclari duz bir arkadaşımı (kız da çok güzeldir bu arada),

kesim ve boya ile superstara çevirmişlerdi. kisiden kişiye, sactan saca bile değişiyor. bir saci kesmekte iyi olan baska bir saci bile kesemeyebiliyor. Cok can sıkıcı ne yazik ki. cevabınız için teşekkür ederim.

gercekten inanılmaz insanlar var. anonim 6, 7 yıldır erdem kiramer cekmekoy'de güven beye gidiyordum maalesef işi bıraktı. lütfen telefon ile erdem kiramer cekmekoy u arayıp güven beyi sorun, tekrar üniversite okuyup işi birakmasindan çok muzdarip oldugunuzu bildirin ve daha iyi olup olmadığınızı buraya yazın. cunku keyifle bekliyor olacağım.

8 şubat 16:45

9. sabit akkaya