istanbul’da toplu 2. el kıyafet-ayakkabı alan yerler ?

kimisi etiketli kimisi az kullanılmış çok fazla kıyafetimiz var ve topluca elden çıkarmak istiyoruz. 2. el satış uygulamalarına bir kısmını yükledim; ama süreç çok yavaş ilerliyor. şu an bir oda fazlalık giysi ve eşyalarla doldu o yüzden acil elden çıkarmam gerekiyor. daha önce bu şekilde toplu satış yaptığınız güvenilir yerler varsa ve bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

1. Eğer markalı giysilerse özelikle dolap uygulamasından ederinin altına satarsanız kısa sürede satılır hepsi. Hatta ucuz olduğunu görenler sizi takibe alır, sık sık ne yüklemişsiniz diye bakıp toplu alışveriş falan da yapabiliyor insanlar. Dışarıda toplu giysi alan bir yer var mı bilmiyorum ama zaten alsalar dahi kiloyla falan alırlar ya da iyi parçalarınıza dahi 5-10 lira falan öderler diye düşünüyorum. O sebeple giysilerinizi dediğim gibi ikinci el satış uygulamalarına ucuza yükleyin ve büyük çöp poşeti tarzı poşetlere yahut valizlere doldurun ve bir süre öyle saklayın. 150 tlye aldığınız etiketli ceket 50 tlye hemen satılır mesela, hele de markalıysa. Siz hemen elimden çıksın dediğiniz için bu fiyatı söylüyorum. Bence yükleyin ve hatta bu sorunun linkini bırakıp süslüdeki dolap başlıklarında falan da bunu duyurun. Soru cevapta çok okuyorum, uygun fiyata giysi almak isteyip alamayan çok fazla öğrenci var bu sitede. Hem onlar da faydalanmış olurlar. Fiyatları 20-30-40 tl bandında tutarsanız ve dediğim gibi burada falan duyurursanız anında satılır hepsi.

17 ekim 2020 13:14

2. Teşekkür ediyorum. Dediğiniz şekilde denedim, hatta ilk etapta etiketlileri yükledim direkt satılsınlar diye ama aylardır bekliyor. Bazı ürünleri de 9-10 liraiardan yükledim birkaç parça toplu alım olur diye , olmadı. Arada soran çıksa da üstte duruşunu görmek istiyorlar vs. Ben ayakkabıları kutularında üst üste koyduğum ve kıyafetleri de aynı şekilde ayırdığım için bu tarz taleplerle uğraşamıyorum açıkçası. parça başı 5-10 verseler 100 parçada 1000 lira olur , benim için kafi.

Daha önce başka hesabımdan kozmetik satışı yaptım çokça onda süreç çok hızlı ilerliyordu , zaten fazla yer de kaplamıyorlar ama kıyafette verim alamadım.

17 ekim 2020 15:57

3. Rica ederim. Fakat bu sorunun altına bile ikinci el satış sitelerindeki kullanıcı adınızı yazsanız bakmak isteyen çok kişi çıkar. Dolabım ağzına kadar dolu olduğu için benim ihtiyacım yok fakat bir arkadaşım bütün ihtiyaçlarını sürekli dolap üzerinden satın alıyor mesela, ona bakmasını söyleyebilirim sizin için.

Mağazalardaki fiyatlar gerçekten çok pahalandı, anladığım kadarıyla buradaki yaşı küçük bazı süslüler bu durumdan çok şikayetçi ve soru cevap aparatında bir şeyler almak isteyip alamadıkları için üzüldüklerinden bahsediyorlar sürekli. Hazır böyle bir niyetiniz varken yardım amaçlı bile yüklemeniz gerektiği taraftarıyım ben. Eğer iyi parçalar varsa ucuza satın alabilsinler ve değerlensin diye.

17 ekim 2020 17:33