istanbulda gelinlik bakılacak yerler? vakko?

süslüler hafta sonu gelinlik bakmaya çıkacağım fakat bakmaya nerden başlayacağımı bilmiyorum. geçenlerde aysira mağazalarına gitmiştim o kadar kalitesiz gelinlikler hiç beklemiyordum bu fazlasıyla canımı sıktığı için iyice strese girmeye başladım. vakkoya bakmak istiyorum fakat ürün fiyat bandını bilmediğim için gitmeye de çekiniyorum açıkçası hepsi almış başını gidiyor ama 35 bine kadar olan bir gelinlik bulabilir miyim ortalama fiyatlar ne kadar fikri olan var mı? bir de başka hangi mağazalara gidebilirim önerileriniz neler? şimdiden teşekkür ederim

1. 35 bine oranın da basiti olur. Akay'ı öneririm mümkünse erenköy köşk mağazası. Randevu alın ama haftasonu full oluyor

2 mayıs 2023 23:27

2. süslü evet akayı de görmüştüm ama fiyatları yazmıyor ortalam fiyat olmayınca da gitmekte çekiniyorum. akay için ortalama nasıl peki biliyor musun?

2 mayıs 2023 23:29

3. Güncel fiyatı bilmiyorum ben 3 yıl önce duvak dahil 10 bine almıştım

2 mayıs 2023 23:46

4. Şafak moda evi'ni düşünebilirsiniz.

3 mayıs 2023 00:35

5. Ss vakko, beyaz butik gibi yerlere randevusuz gitmeyin deneyemezsiniz hele ki haftasonu. Fiyatlardan da cekinmeyin yani denemeden bakmadan bilemezsiniz. Ben de gelinligi yillar once pronovias'ta almistim. Gittigimde begendigim modeli giydim hem hic guzel durmadi bende hem de oldukca butceyi asiyordu. Sonra kendi sectiklerim icinden degil satis gorevlisinin onerdigi bir modeli giydim ve cok icime sindi kendi aklimdaki modellerin de yari fiyatiydi. Yani yardimci oluyorlar. Gitmeye denemeye cekinmeyin herkes oyle yapiyor.

3 mayıs 2023 01:00

6. Oleg cassini de var