istiare olayına inanan/ yapan/ sonucları kesin doğru diyenler ?

ya böyle şeyler acaba mı dedirtiyor süslüler, var mı olumlu-olumsuz vukuatı olan ?

1. Süslü ben pek bilgi sahibi değilim ama geçen gün dengesiz babannem boş boş konuşurken annemle babam evleneceği zaman kardeşleri ile istiareye yattıklarını söyledi.

İki kardeşinin de iyi şeyler gördüğünü söyledi. Kendisi de başak tarlası görmüş ve kar yagiyormus bembeyazmis her yer. Bunu kardeşleri iyi olarak yorumlamış hepsi iyi rüyalar görünce babannem haya sevinmiş.

Sonrasinda annemle babannemin arası hep kötü oldu, ilk zamanlar hariç.

Kardeşi demiş ki biz o an sana söylemedik başak tarlası iyidir güzeldir ama gördüğün kar araya giren soğukluğu, aranın bozulmasını gösterir.

Bana da 25 sene sonra anlatma gereği duydu nedense :)

Böyle bir olaya denk geldim, doğruluğu ise benim için hala muamma

15 ağustos 2021 13:05

2. bizim karşı komşumuz evlilik için yatmış. bu adam bana hayırlı mı diye :d rüyasında yeşil yeşil salatalıklar görmüş biiir sürüü. yeşil iyi demekmiş sanırım olumlu şeyler. sonra da evlenmiş. çoook mutlular ve teyzemizin keyfi çok yerinde

15 ağustos 2021 13:13

3. Nasıl yapılıyor bu istihare olayı?

15 ağustos 2021 13:34

4. Ya benim çevremde öyle çok var ki ...ama yapan arkadaşlarım biraz domestik kişilikler diye tereddüt ediyorum, aynı zamanda (dini inancım sağlam olmasa da inanan biriyim) kuranda geçmesi , namazının olması vs beni inanmaya yönlendiriyor da.

Yapan arkadaşlarım gerçek sonuçlar aldığını söylüyor , örneğin; arkadaşlarımdan biri 2.5 senelik ilişkisinin artık evliliğe gideceğini görmek için istiareye yattığında karanlık bir yerde birbiriyle oynasan bi dişi bi erkek kuzu gördüğünü ve 3 rakamı gördüğünü söylemişti.ya sacmalama kızım diye dalga gectik.babası hayvancılık yapan ve profil fotoğrafı kuzularla olan bir kızla  3 aydır aldattığını 3 gün sonra öğrenmiştik.ve evet 2.5 senelik ilişkiydi.

Ya da diğer bi tanıdığım ise; 8 aylık sevgilisinin başka bir sevgilisinin olduğunu, kendinin bilmeden 2.kadın olduğunu nefes nefese korkunc bi istiareden uyanırken anlamıştı.

İnsanın inanmaması elde değil , yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum.iyi giden bir şeyin sonucunun kötü çıkmasından da korkuyorum.bilime dayanmayan bir şey sonuçta diyip dalga da geçebiliyorum.süslüler bu nasıl iş yav

15 ağustos 2021 14:07

5. A4 bildiğim kadarıyla bir gece namazı , duası ve  konuşmadan uyunması falan gerekiyor.

15 ağustos 2021 14:08

6. Kesinlikle doğru çıkıyor ben çok inanırım

15 ağustos 2021 14:23

7. Benim annem zamanında babası için yapmış.

Babasının karaciğerin sorun varmış. Doktor tam bir şey söylememiş başta.karaciğerde yağlanma var. Ama evde dinlensin diyip göndermiş. Annem de iyileşecek mi diye istihare mi ne ona yattı. Sabah direkt babasının iyileşmeyeceğini söyledi. Millet bir şeyi yok dinlensin dese de tekrar başka doktora götürmüşler rüyaya inanıp, malesef karaciğer kanseri çıktı. Çok geç kalmışlar bir kaç ay sonra vefat etti dedem.

Ben istihareye o gün bugündür yatmaya korkarım. Ayrıca rüyalara inanırım. Bazılarına yani

15 ağustos 2021 16:56

8. Nasıl yapılıyor bu kariyer okul meselesinde de yapılır mı

15 ağustos 2021 17:47

9. Twitterda senna diye bir kullanıcı var. @senna diye. Bir sürü dua paylaşıyor. Kendisine mesajla bile sorabilirsiniz.¹

15 ağustos 2021 19:02

10. Nasıl yapılıyor arkadaş iş okul sevgili bu meselelerin her birinde ayrı mı dua edip yapacağız. Ben hiç yapmadım ama bence mantıklı sonuçta Allah'tan istiyorsunuz ondan gelen her şeye razı olacaksın Allah da gösteriyor

15 ağustos 2021 22:07