izmir'de oturulacak güzel yerler?

istanbul'da doğdum büyüdüm, uzunca bir süre kadıköy tarafında oturdum ve oranın bar, kafe kültürü, hem hareketli hem arada kafa dinleyebileceğim dinamiğine alıştım. şimdi kısa süre içinde izmir'e taşınma durumu var ama hiç gitmediğim bir yer. üniversite öğrencilerinin olduğu, oturulacak, eğlenilecek mekanların da olduğu, kadıköy vari yerler nereler acaba? merkezde tabiki kira fiyatları yüksek olacaktır merkeze ulaşımı kolay ve düzgün semt, mahalleler önerebilirseniz çok sevinirim. örneğin internette bostanlı övülüyordu, yakın görünen birkaç yere baktım ama o mahalleler leşmiş, bir diğeri araban yoksa çok ters diyordu vs. gibi. ay anlatabildim umarım :( teşekkürler şimdiden...

1. karşıyaka konak bayraklı alsancak gezdim karşıyaka iyiydi ya kadıköyle benziyo bence

24 temmuz 2020 18:37

2. Hepinize çok teşekkürler :) Cidden kiraların İstanbul'dan pek bi farkı yokmuş ve evler baya eski. peki Alsancak ve Bostanlı'ya yakın hangi mahalle ve semtler var düzgün acaba? Kadıköy'de ev bulamayınca Üsküdar'ın Kadıköye yakın taraflarını kurcalayan biri olarak düşünün beni şu an :)

24 temmuz 2020 18:55

3. Çok teşekkürler süslüler bu dediklerinize göre bakınacağım

24 temmuz 2020 19:44

4. Karşıyaka'da ben bahriye üçok mahallesini seviyorum en çok. Aksoy, nergiz, dedebaşı ve demirköprü mahalleleri de iyidir.

24 temmuz 2020 21:40

5. Süslüler Karataş nasıl acaba?

24 temmuz 2020 23:21

6. 5 yıldır göztepede oturuyorum izmirin en sevdiğim yeri olabilir. Karşıyaka gibi kımıl kımıl kalabalık değil ferah. insanları da genellikle modern tipler rahatsız eden falan olmuyor. kordonu alsanca tan ve karşıyakadan daha güzel bence. ben geçen yaz göztepeden bisikletle alsancağa kadar kordondan sürüp geri geliyordum mis gibi deniz havası alarak. Evcil hayvanınız varsa da çok uygun bir yer benim evimin çevresinde 3 tane park var mesela genel olarak yeşillikli her yer. Fahrettin altaya da yakın avm lere de yakın olmuş oluyor böylece. Sadece mekan konusunda sizi tatmin etmeyebilir kordonda mekanlar var baya ama kadıköy modernliği yok gerçi izmirde bir nargile kafe kültürü var ki bayağı talep görüyor izmirin neresinde yaşarsanız yaşayın istanbuldaki konsept kafe barlara hasret kalırsınız zaten. neyse çok uzattım Bende 1 yıl içinde istanbula taşınmayı düşünüyorum göztepeyi özlerim bir tek gibi geliyor.

25 temmuz 2020 18:04