japonlar türkleri çok mu yakışıklı/güzel mi buluyor?

geçenlerde aklıma takıldı. buralardan tanıdığım bir kız internetten tanıştığı japonla nişanlandı. bir çocuk da japonya turuna çıkıp döndüğünde oradaki japon kızlarından nasıl evlenme teklifi aldığını, biriyle takıldığını böbürlenerek anlatıyordu. bahsettiğim iki kişi de ortalama insanlar. sonra aklıma ilhan mansız örneği de gelince gerçekten böyle bir şey olabilir diye düşündüm. gerçekten öyle mi sizce de?

1. Bence baya güzel buluyorlar. Sadece japonlar değil koreliler de çok beğeniyor garip bir şekilde :d

9 mart 2020 19:57

2. ben japonya'da yasayan susluyum. soyle diyeyim benim universite lab sayfamdaki fotomu bulan bir japon televizyon programi labimi bana ulasmak icin 2 ay rahatsiz etti. profesorumu, post doclari vs her gun ariyordu. en tuhaf buldugum baska bir ani da basimdan savmaya calistigim birinin ikinci sevgilim olmayi teklif etmesiydi. japonlar yabancilari genel olarak guzel buluyorlar, turkleri  diger yabancilardan daha guzel bulmuyorlar. aslinda japonlarin guzellik kriterleri aslinda cok yuksek. yabancilar icin bu kriterleri dusuruyorlar. cogunun karsi cinsten beklentileri cok yuksek. karsi cins temiz, tarz ve duzgun davranisli olmali.  spor ayakkabi giyeyim, kot giyeyim de japon erkekleri baksin diye bir sey yok mesela. tokyo'nun sokaklarindaki kadar tarz ya da duzgun giyinen insani hicbir yerde goremezsiniz. japon erkekleri sacin biraz karissa dikkat ederler. cantanin markasina bile dikkat ederler. burada evlenen yabanci birkac seneye bosanir. buyuk ihtimalle aldatilir ve bosanir. japon sonrasinda gider baska japonla evlenir. ornegi japonyada 10 seneden fazla yasamis yabancilarin yuzde 90i falan. burda bunu herkes bilir. asla diger ulkeler gibi dusunmeyin.

9 mart 2020 20:02

3. direkt yabancıları çok beğeniyorlar.

9 mart 2020 20:04

4. bu arada genelde diger japonlar tarafindan tercih edilmeyen japonlar yabancilarla birliktelik yasiyor. bunu da yine burda herkes bilir.

9 mart 2020 20:07

5. Aslında ben de bu beğenme türklere mi özgü yoksa genel olarak yabancıları mı beğeniyorlar onu merak etmiştim. Çünkü dediğim gibi gidip de beğenilenler hatta bahsettiğim çocuk gerçekten vasat tipteydi ve o şekilde bahsedince çok şaşırmıştım.

Ayrıca japonların ilişki konusunda çok farklı olduklarını da duydum. Barda otururken sevgili bir çiftten erkek olanı bahsettiğim çocuğa durup dururken kız arkadaşımı mı beğendin mi çok güzel değil mi gibi sorular soruyormuş :d

9 mart 2020 20:11

6. genel olarak beyaz irki guzel buluyorlar. kilolulari ya da afrikalilari guzel bulmuyorlar. onlari da fetis malzemesi olarak goren japonlar var.

9 mart 2020 20:14

7. ben burda daha once instagram profilimi de paylasmistim. oyle dunya guzeli falan degilim ki tv programi arkamdan kossun. susludeki medyada benden guzel susluler var. japonlara farkli geliyor iste, ama nisan- evlilik yoluna kimse buna guvenerek girmesin. heveslerini alinca yine kendi bildikleri duzene donmek isteyip eslerini aldatip (burda aldatmak normal, ama baska basligin konusu) ayriliyorlar. ben diyeyim isteyen arastirir okur.

9 mart 2020 20:20

8. Arkadaşım nişanlanıp japonyaya taşındı süslü. Doğru bir karar mı verdi göreceğiz artık. Ama ben de ilişki konusunda japonlara güvenilmemesi gerektiğini duymuştum.

9 mart 2020 20:52

9. lol gecmis olsun. birkac seneye haberini duyarsin.

aldatma kismi soyle, tek esliligin zorunlu oldugu tek din sanirim

hristiyanlik. japonya'ya da tek eslilik neredeyse ikinci dunya savasini kaybedene kadar gelmiyor. hatta kulturlerine ters. ondan benimsenmis bir sey degil, batililarin getirdigi bir sey. bu 3-4 es almak seklinde degil de baskalariyla cinsel iliski kurmaya devam  etme seklinde ya da erkekler icin seks iscilerine duzenli gitmek seklinde. tabii arkadasinin karsilasabilecegi tek problem bu degil. su an buyuk ihtimalle kendisinden beklenen her seyi bilmiyordur bile.

9 mart 2020 21:09

10. A3, japon kadınları da mı aynı şekilde evliyken aldatıyor yoksa sadece erkekler mi? Ben daha ataerkil olduklarını duymuştum.

9 mart 2020 21:17