jilet koltuk altında beze yapar mı?

kızlar koltuk altında nohut büyüklüğünde bir beze çıktı üstüne bastırınca hafif ağrıyor jilet kullandığım için olabilir mi hemen de doktora gitmek istemiyorum virüsten

1. Olabilir, ilk defa kullandıysan jiletten değildir ancak 2. 3. Kullanışta banyo mikrobu almış olma ihtimali yüksek

21 aralık 2020 09:08

2. yok ilk defa kullanmadım teşekkür ederim

21 aralık 2020 09:12

3. Bence doktora gidin. Xiddi bir hastalığın habercisi olabilir.

21 aralık 2020 09:38

4. Kullandığınız deodaranttan ( tabi her zaman ki deodarntınız ise başka) da olabilir. Driclor kullandığım dönem koltuk altımda küçük küçük bezeler çıkmıştı bir de şiddetli kaşıntı yapmıştı.

21 aralık 2020 09:57

5. bana sürekli olan ilk zamanlarda sürekli doktora gitmeme neden olan şey süslü, jilet yapıyor kıl yönünüzün tersine yaparsanız içerde kıl dönmesi gibi bir şey oluyor çok ağrılı uç vermeyen bir iki haftada anca geçen lanet bir şey. benim hep sol koltuk altımda çıkar.

21 aralık 2020 10:18

6. Kıl dönmesi o süslü. Sıkınca içinden kıl ve iltihap çıkıyor. Doktora Gitmenize gerek yok

21 aralık 2020 10:19

7. doktora gitmenizde fayda var, lenf bezlerinizle ilgili bir sorunda olabilir.

bende var mesela. bende jiletle alıyorum. ara ara şişlikler oluyor.

doktor lenf bezlerimde kist oluştuğunu 6 ayda bir düzenli ultrason ile kontrol ettirmemi ve kesinlikle aksatmamamı söyledi. lenfler şakaya gelmiyor malesef.

21 aralık 2020 10:51

8. jilet ve deodoranttan bende de oluyor.sikiyorum iltihap cikiyor kil donmesi fibi hic doktora gitmedim valla

21 aralık 2020 10:59

9. hidradenitis suppurativa Olabilir. Bende de cikiyordu eskiden arada, su an cikmiyor. Jilet yuzunden olabilir ama baska nedenlerle de cikabiliyor.

21 aralık 2020 11:06

10. bende olmuştu bir kere kendi kendine geçti