küçük ev aletleri için öneriler?

merhaba kızlar. küçük ev aletleri, özellikle mutfak aletleri için hangi markayı önerirsiniz? blender, mikser, çay makinesi gibi elektrikli aletleri hangi markadan almalıyım? önerebileceğiniz ürünler varsa çok mutlu olurum.

1. Suslu fiyat belirtsen daha iyi olur bence. Sinbo asla alma ama arzum bu kucuk ev aletlerinde iyi.

Tefal de güzel

12 mayıs 2021 20:38

2. yani ortalama bütçem süslü tam olarak bir sınırım yok ama uçmak da istemem, kalitesiz ürünler almak da

12 mayıs 2021 20:39

3. tefal, fakir, kitchenaid, arçelik, delonghi.

12 mayıs 2021 20:45

4. ben tefal alma demeye geldim süslü.

12 mayıs 2021 21:03

5. Schafer ürünleri güzel küçük ev aletlerinde. Bizde blender seti var beğeniyoruz.

12 mayıs 2021 21:10

6. arzum

12 mayıs 2021 21:12

7. teşekkürler kızlar söylediğiniz markalara bakacağım. bir de elektrik süpürgesi için hangi marka/ürünü tavsiye edersiniz?

12 mayıs 2021 21:14

8. Süslü Elektrik süpürgesinde philips kesinlikle.

12 mayıs 2021 21:22

9. arçelik minik rondom ve mikserim var, rondonun kapağı o kadar zor açılıp kapanıyor ki her seferinde kıracağım zannediyorum. mikser de çok sıçratıyor. annem tefal kullanırdı onunkiler iyiydi.

arzum tost makinası ve shake n take kullanıyorum çok memnunum.

çay makinem arçelik ondan da memnunum.

süpürgeyi dikey süpürge tavsiye ederim. gayet yeterli büyük süpürgelere gerek yok. 3 yıldır dikey süpürge kullanıyorum evde iki kişiyiz yetiyor.

beko marka h i ç b i r ş e y almayın. evet arçelik ve beko aynı marka ama arçelik bekodan bin kat daha iyi.

fiyat sıkıntınız yoksa yukarıda yazdıklarımı unutun, tefal ve bosch bakın

13 mayıs 2021 18:58

10. a8 teşekkür ediyorum çok açıklayıcı olmuş yazdıkların, dikey süpürgen hangi marka acaba? diğerleri kadar çekiş gücü var mı?

13 mayıs 2021 20:22