kıvırcık saça banyodan çıkınca nasıl şekil veriyorsunuz?

bazı kıvırcık saçlıların saçları çok güzel duruyor tüm gün ama ben yıllardır o görüntüyü sağlayamadım. banyodan çıktıktan sonra taramadan kremlesem köpüklesem saçlarım basık, bukleler çok kalın sevimsiz oluyor; banyodan hemen sonra iri dişli tarakla tarayıp kremlediğimde de biraz fazla açılıyor bukleler tülermeye yaklaşıyorlar. şöyle havalı bir biçim bulamadım, kızlar sizin yöntemleriniz neler?

1. Duşta taramak+1

12 temmuz 2019 18:07

2. ben saclarimi banyoda tariyorum sadece.ciktiktan sonra,havlunun icinde 15 dakika kadar bekletip kopukluyorum.kopugu sac miktariniza gore kullanin,burasi onemli.yoksa cok surunce kaskati oluyor az olunca da yeterli tutus olmuyor.

sacimda islem olmadigi icin de banyoda sac kremi kullanmiyorum.ara sira badem yagi ile maske yaparak kurulugunu gideriyorum aksi takdirde krem agirlik yapiyor ve bukleler guzel gorunmuyor.

kullandigim kopuk,wellanin kirmizi sise bukleli saclar icin olani.diger rengini pek begenmiyorum.

son olarak,saclarim da hafif katlar var.duz kesim hem kabartiyor saci hem de bukleyi guzel gostermiyor.

biraz uzun yazmisim.faydali olur umarim.

12 temmuz 2019 18:07

3. Taramiyorum oncelikle. Banyoda yikanirken sadece sac kremini duruladiktan sonra sadece uclarindaki karmasik kisimlari aciyorum fircayla o kadar. Banyodan sonra da havluyla cok az bir suyunu alip epey islakken organix extra argan yagi suruyorum. Onu da kafami one egip uclarina surup sonra yukari dogru kivirciklari toplayip birakacak sekilde uyguluyorum. Sonra da kendi haline birakiyorum. Yatacaksam da oyle acik bir sekilde yatiyorum. Cok minimal bir elektriklenme olursa da az bir jole suruyorum.

12 temmuz 2019 18:09

4. çok teşekkürler süslüler her banyoda birini deneyeceğim

12 temmuz 2019 18:15

5. Banyo yapıyorum, havluda 3-4 dk duruyor. Saç yağı sürüyorum. Kolay tarama tarakları İle tarıyorum. Ellerimle sık bırak yapıp dalgaları oluşturuyorum. Bazı günler elimle şekil veriyorum. Sonra köpük veya bukle kremi İle sık bırak yapıyorum. Sonra vigo İle kurutuyorum.

Anonim3 saçımı kesitiricem ben de. Nasıl kestiriyorsun hafif katlı?

12 temmuz 2019 23:17

6. @anonim 6

katlar cok ustlerden baslamiyor.oyle yapinca aslan yelesi gibi oluyor.

arkasini da oval/yuvarlak kesim yaptiriyorum.bu sekilde daha volumlu gorunuyor. fotograf ekleyecegim,onu gosterip kestiriyorum.

(link: https://i.hizliresim.com/Z5kqb3.jpg sac kesimi)

13 temmuz 2019 14:18

7. Teşekkür ederim anonim3. Tam olarak Aslan yelesi görüntüsünden korktuğum için kat kelimesini ağzıma bile almıyorum kuaförde.

Saçlarınız bu uzunlukta mı? Sağdaki gibi yani.

13 temmuz 2019 21:11

8. rica ederim anonim 6.

hayir,ben daha uzun kullanmayi tercih ediyorum.sutyen hizasinda diyebilirim.onlerede de kisin kahkul kestiriyorum.yaza da onlar uzuyor ve guzel gorunuyor.tabi benim saclarim buradakinden daha kivircik.

soyle de bir bilgi ekleyeyim.istedigim gibi kestirdikten sonra bozmadan uzun sure kendim kesebiliyorum.youtube dan ''deva cut'' a bakmanizi oneririm.saclarim kuruyken her bir dalgadan ,ayni hizasindan kesiyorum ve fonlu ya da fonsuz kullanabiliyorum.aklinizda olsun

14 temmuz 2019 18:35