kız apartına erkek sokmak istiyorum yapan var mı?

herkese merhaba. öncelikle söyleyeyim yargılayacaklar hiç yazmasın. erkek arkadaşım gelecek şehir dışından. apart da daire tipi ve ev arkadaşım bu haftasonu yok. yani boş. kendisine sordum sıkıntı olur mu diye hayır dedi. ama bi tırsıyorum. daha önce böyle bir şey yapan var mı?

1. çocuk yetiştirmek çok zor.

3 mart 2020 22:52

2. güvenlikten geçemez ki? peruk+gözlük+hoodie deneyin isterseniz ama olmaz gibi.

3 mart 2020 22:53

3. Bence de kameraysa sıkıntı olmaz sizin paltonuz pardesü tarzı bir şeyiniz varsa da olur sadece kızlara görünmemeye çalışın bence o kameralar da bir şey söylenmedikçe izlenmez

3 mart 2020 23:08

4. Orda sadece sen ve senin ev arkadaşın yok, orda yaşayan diğerlerinin demek ki hassasiyeti var ki kız apartında kalıyorlar. Çok saygısızsın umarım sokamazsın içeri :d

3 mart 2020 23:15

5. Gerçekten çocuk yetiştirmek zor. Başka yerde kalmayı düşünebilirsiniz çok saçma

4 mart 2020 00:11

6. Birinci sınıfta bende apartta kalmıştım. Kızın teki sevgilisini sokmuş olsaydı ortalığı birbirine katardım. Yönetimden polise kadar herkesi arar. Bütün okul itiraf gruplarından da ifşa ederdim. Yok öyle benim yeri geldiğinde pijama ile dolaştığım katlarda sevgilisi ile gezmesi.

4 mart 2020 00:18

7. Aboov bu ne şiddet kızlar ya oldu olacak Bi de sövseydiniz kıza.

Daire tipi apartlar normal apartman gibi,herkes kendi dairesinde yani koridorlarda kimse don atlet veya sütyensiz dolaşmıyor,dolaşılıyorsa zaten onun adı yurttur.gören de kız,"aparta erkek atıyorum kızlar gelmek isteyen var mı" diye sormuş sanar bu ne tepkidir ya,4 sene daire tipi apartta kaldım ,sağımda solumda altımda üstümde kimler geldi kaldı bilmem,Bi ev sonuçta orası,kendi apartmanında Nasıl çıplak veya pijamalı dolaşmıyorsan,daire tipi apartlarda da dolaşılmıyor,kendi dairende ne yaparsan yap kimse karışamaz.

iyi kamufle edebileceksen sokarsın süslü,Sinekkaydı traş da olursa dikkat çekmez,giriş çıkış saatlerine de dikkat edersiniz .

4 mart 2020 04:13

8. Normalde duyar sevmem de insanların hayatına bu kadar saygısız olmayın artık gerçekten tadı kaçıyor bu üniversitede çılgın olalım, özgürlüğün tadını çıkaralım tavrı. Otel tutun.

4 mart 2020 05:55

9. apart=yurt demek degil ya ne sacma sacma konusmussunuz. apartlar apartman gibi oluyor ne sutyenle dolasmasi allah askina ya bi fikrinjz var bari dogru olsun

4 mart 2020 16:29

10. Hiçbir şey olmuyor. Apartlara arkadaşlarım defalarca erkek soktu.

4 mart 2020 18:06