kız kardeşime doğum günü hediyesi?

ne hediye alacağımı asla bulamadım çünkü istediği sevdiği şeyleri herhangi bi günde aldım hediye olarak. şimdide aklıma hiç bi şey gelmiyor. fikir verebilirseniz çok sevinirim. kendisi 24 yaşında çocuk gelişim uzmanı çalışıyor şuanda. takı hiç bi şekilde takmaz saatte dahil istediği tek saat apple watch onuda şuan alamam maalesef. onun dışında güzel bi kulaklığı var, crocs istiyordu uzun zamandır geçenlerde aldım. farklı kullanabileceği ne alabilirim. bana geçen doğum günümde instax almışlardı çok sevinmiştim. ama şuan benim aklıma hiç bi şey gelmiyor. bütçem max 1000 tl önerilerinize açığım. şimdiden teşekkür ederim 🙏

1. Aklıma geldikçe ekleyim; müzik dinleyip dans etmeyi çok sever güzel bi hoparlörümüzde var. Böyle teknolojik güzel bi şey olabilir ama neee😔 yada size ne alınsa farklı ve hoşunuza gider. Şöyle düşünelim mesela kendiniz için para verip almazsınız önceliğiniz değildir ama aslında sahip olsanız mutlu olursunuz.

28 eylül 2021 01:03

2. Hediye çeki almak kolaya kaçmak olur bence. Onu düşündüğünü gösteren anlamlı bir hediye olmalı. Aklıma Bluetooth hoparlör geldi ama o da var sanırım.

28 eylül 2021 01:47

3. Termosu yoksa termos alın.

28 eylül 2021 03:01

4. hafta sonu mini bir tatil hediye edin. kamp olur, deniz kenarı olur, kapadokya olur. biri beni alsa götürse sevinirdim en azından:D

28 eylül 2021 09:05

5. Güzel bir çanta alın bence, indirimlerden yakalayabilirsiniz

28 eylül 2021 09:31

6. çok imrendim ya ne şanslı kardeşiniz

28 eylül 2021 10:11

7. Süslüler cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle 🙏 termos, bluetooth hoparlör, saç şekillendirici bunlardan var zaten ayakkabı yine yakın zamanda almıştım şuan öyle çok beğendi bi şey yok. Sanırım doğum gününe yakın zamanlarda istediği şeyleri almamak lazım😂 şık bi çanta bana alınsa çok mutlu olurdum hatta fazladan ayakkabıda göz çıkarmazdı ama kardeşimin süste püste gözü yok şık bi çanta falan kullanmaz maalesef. Tatil çok güzel fikir aslında bunun içinde zamanı yok ama konser bileti bakacağım beraber gidebileceğimiz. Onun dışında yinede hep saklayacağı seveceği bi şey olajn istiyorum keşke takı taksa bileklik alırdım ama görüntüsüne bile tahammülü yok midesi bulanıyormuş takı görünce 😂 bi çeyrek altın takmayı düşünüyorum bu gidişle😂😂

28 eylül 2021 15:43