kızlar 1.65 ve 1.72 boy ilişkisi kötü mü ?

erkek arkadaşım çok mu kısa ya alttaki sorudan gördüm tribe girdim

1. Cemile

30 ağustos 2021 13:40

2. Kötü, hemen ayrıl.

30 ağustos 2021 13:42

3. Sözlük bok givi bi yer oldu gerçekten

30 ağustos 2021 13:44

4. Ne mal insanlarsınız ya aynen boyunuz uyuşmuyo çok kötü ayrılın

30 ağustos 2021 13:47

5. of süslü iyi olsa ne kötü olsa ne. kötü desek ayrılacak mısın? böyle bir şeyden ayrılacaksan zaten karşındaki insana yazık. bi salın kendinizi de ilişkinizi de yeter ya.ne boymuş arkadaş..kafayı yemişsiniz hepiniz..dışarıdan nasıl gözüktüğünüzle bu kadar uğraşacağınıza başka şeylere kafa yorsanız keşke

30 ağustos 2021 13:49

6. Sevgilini bırak kurtulsun adamcağız

30 ağustos 2021 13:51

7. Kızlar siz niye bu kadar komplekslisiniz ya? Erkek arkadaşınız nazik ve nahif biri herhalde, burnunuzdan getiriyor olsa boyu falan görmez kölesi olurdunuz:d

30 ağustos 2021 13:53

8. sözlük bok gibi bi yer evet sorduğunuz soruya bak. bir de cevaplara kızmış. sizden uzun işte nesi kötü olabilir. ayrıca sadece boya bakıyorsanız sıkıntı yani. tabii ki istediğiniz özelliğe bakın ama sadece geliğ bu boy sorusunu sormanız çok saçma. adam sizden 7 cm uzun işte istediğiniz gibi topuklu giyersiniz. 175 olsanız daha uzun istemenizi anlayacağım ama bu sorunun amacını anlamadım? millete oflayıp puflamayın sizin sorduğunuz soru problemli.

30 ağustos 2021 14:22

9. Ciddi cevap veriyorum; siz rahatsiz degilseniz tabi ki kotu degil. Ama 1.72 erkek icin bence oldukca kisa bir boy.

30 ağustos 2021 18:54

10. Çaşqxlalspdpw ayrıl süslüm