kızlar avrupa yakası izliyorum ama kadroda ciddi değişiklikler var?

zamanında izlemiş olan ya da yayınlandığı dönem takip eden süslüler bu ayrılmaların sebebini biliyor mu? gülse birselle vs alakalı bir durum mu var yoksa başka olaylar var mı? ata demirer ve hümeyra olayını öğrendim bir tek ama merak ettim diğerlerinin ayrılma sebeplerini de

1. Yıllar sonra izledim, ben de ayrılmaların çoğunu merak edip araştırmıştım hatırladığım kadarıyla;

Evrim Akın oynadığı rolle çok özdeşleşmek istememiş (şımarık zengin kızı tiplemesi) bu yüzden ayrılmış.

Vural Çelik (Kubilay) o da bildiğim kadarıyla gülse birselle tartışmış o da o yüzden ayrılmış.

En üzüldüğüm, seşu, onun neden ayrıldığı pek belli değil. Hatta 4.sezonun ilk bölümlerinde senaryoda olmasına rağmen çekimler başlamadan diziden ayrılmış, sebebini de gülse birsele söylemiş ama anlayamadım.

Rutkay Aziz başka bir dizi için ayrılmış ama geri gelmiş.

Tolga çevik zaten kendi programına başladı o yüzden ayrılmış.

Gürgen öz, zaten çok garip bir rolü vardı, insanlar da pek alışamadı, tutmadığı için ayrılmış.

Benim bildiklerim bu kadar.

8 şubat 2022 14:06

2. Ata demirer ile hümeyranın arası bozuluyor. 2 sezon da aile sahneleri ayrı ayrı çekiliyor. Sonra ata demirer diziden çıkıyor şesu ve selin de ata ile yakın o yüzden ayrılıyorlar. Sonraki sezonda ata geri gelmek istiyor son dakika hümeyraya siz yoksunuz deniyor. Tolga da haksızlığa dayanamadığı için ayrılıyor. Ekip ikiye bölünüyor yani

8 şubat 2022 14:27

3. Sacit volkanın yerini nasıl tuttu süslü ya, aşırı itici bir karakterdi. Avrupa yakasındaki en kotu karakterlerden biri Sacit, diğerleri de gaffur, cesur, bir de aslının mafya sevgilisi Hakan yilmazdi bence. Baş itici de makbule zaten. Volkan, sin, sesulu bölümler dizinin en güzel bölümleri.

8 şubat 2022 14:41

4. Makbuleyi başta Asuman dabak -tatlı hayat menekşe- oynamış birkaç bölüm de çekilmiş galiba sonra bakmış sette bariz gruplaşma var ayrılmış. sanırım Kubilay ı oynayan kişi öyle sebepsizce diziden çıkarılmış. Hümeyra da paldır küldür siz yoksunuz denerek çıkarılmış yine. Arka planda geçenleri okuyunca insanın 3. Sezondan sonra izleyesi gelmiyor.

8 şubat 2022 14:49

5. Hümeyra nın paldur küldür siz yoksunuz dşye çıkarıldığına ihtimal vermiyorum ben ya.

Kubilay da artık eskisine göre daha az rol yazıldığı için çıkmak istemiş biraz küs ayrılmış yani

8 şubat 2022 18:47

6. Kubilay karakterinin çıkma sebebi gülse Birsel hakkında konuşması." O dişi " gibi kelimeler kullanmıştı.

Hümeyra ve ata Demirer zaten araları bozukmuş. Çoğu sahneyi ayrı ayrı çekmişler. Sonra montajda birleştirmisler.

Sesu karakterini çok severim keşke çıkmasaydı diziden. Burhanin hakkından iyi geliyordu valla.

Sacit'in çıktığını unutmuşum ya hiç hatırlayamadım gsgsgs nasıl bir bahane bulmuşlardı gitmesine peki

8 şubat 2022 23:43

7. Ata demirer hümeyraya ayıp etmişti gibi hatırlıyorum ama tam ne yapmıştı bilmiyorum. Ata demirer kadrodan çıkınca şehsu kankası olduğu için kadrodan çıkmış. Evrim akını bilemiyorum.

9 şubat 2022 03:37

8. Bu arada cidden ilk kadrolu bölümler en iyisi. Volkan-sertaç ikilisini izlemek çok güzel.

9 şubat 2022 03:38

9. hümeyra ile ata demirer sette bir tartışma yaşamışlar ve ondan sonra tüm sahneleri ayrı ayrı çekilip birleştirilmiş diye biliyorum ben. son sezonda da hümeyra yapım ile para konusunda anlaşamamış ve o ayrılınca gülse birsel ata'yı arayıp durum böyle böyle geri gelmek ister misin demiş. Bir ara çok yoğun izliyordum röportajlardan böyle hatırlıyorum. Bu olayın ardından tolga çevik de bir diziye iki komedyen fazla olur diyip ayrılmış.

vural çelik yani Kubilay'ın diziye girmesinde tolga çevik'in katkısı varmış ve Tolga çevik çıkınca o da çıkmak istemişti sanki.

Evrim akın yani selin evet tiki kız karakteri üstüne yapışsın istememiş. Peki sonradan alemin kıralı tarzı dizilerde oynaması lol :)

Şesu'yu ben de çok seviyordum ve tanrıverdi gerçekten iki boyutlu bir karakterdi ama sanki son sezona doğru o da oturdu. Burhanla ev arkadaşı oldukları bölümler mesela.

Karakter olarak korkunç bir karakter olsa da beni en çok iffet'in yokluğu tatsızlaştırdı açıkçası. gazanfer özcan'ın da vefatından sonra o evin bomboş kalması dilber hala falan yok ya. Ay biraz izliyim çalışırken arkada aksın özlemişim :')

9 şubat 2022 09:02

10. Dilber hala harika bir karakterdi bence. Dilber hala'nin bir sevgilisi vardı, ata Demirer oynuyordu. İpek gömlek giyiyordu, adanalıydi. İkisi birbirine mani söyleyerek flortlesiyorlardi. Harikaydı.

Şahika-sacit ikilisindense volkan-selin ikilisini tercih ederim

9 şubat 2022 10:48