kızlar canım sütlaç çekti ama toz şekerim yok?

yalnız yaşıyorum yani tek kişilik sütlaç yapsam yeticek ama toz şekerim yok kızlarr. toz şeker yerine küp şeker koyarak yapılır mı sizce yoksa bu sevdadan vaz mı geçmeliyim:((

1. Küp şeker konularak olur süslü. Ama küp şeker sütün içinde erir ki zaten.

11 aralık 2021 22:47

2. kıvamı vs bozar mı diye merak ettim de süslü ondan sordum Daha önce hiç yapmadım da bu tatlıyı :)

11 aralık 2021 22:49

3. Süslü istersen getirden vs de söyleyebilirsin. Sanmıyorum kıvamının bozulacağını.

11 aralık 2021 22:50

4. yalnız yaşadığım için korkuyorum açıkçası gece vakti eve sipariş vermeye :( teşekkür ederim ikinize de çokk

11 aralık 2021 22:52

5. teşekkür ederimm a4 :)

11 aralık 2021 22:54

6. Çok sakar olduğum için toz şekeri hep dökerim ve temizlemesi benim için eziyet olur. O yüzden Uzun bi süredir eve toz şeker yerine küp şeker alırım. Ve sütlü şerbetli fark etmez her tatlıyı küp şekerle yaparım hiç sorun olmuyor süslü. Daha bugün küp şekerden muhallebi yaptım.

11 aralık 2021 23:11

7. a5 teşekkür ederimmm. ama yapamadım sütlaç falan evde nişasta yokmuş ahahahah kısmette yokmuş sütlaç yemek

12 aralık 2021 00:34

8. suslu sütlaç için aslında nisastaya gerek yok yani annem ananem ben hep nisastasiz yapariz. 1 lt sut, 1.5 cay bardagi pirinç kaynayana kadar pisirilir, ustune seker eklenir. kendi kendine kivam aliyor zaten hic su gibi olmuyor pirincin nisastasindan dolayi.

12 aralık 2021 01:21

9. yaa gerçekten miii:( baktığım tariflerde hep nişasta yazıyordu ben de yapmadım o yüzden. çok canım çekmişti şu an kalkıp yapasım var :) teşekkür ederim a6 süslü

12 aralık 2021 02:06

10. kızlar hepinize çok teşekkür ederimm. sizce yarım litre süte kaç şeker atmam gerekiyo? biraz fazla soru sordum ana konuya çok uzağım :(

12 aralık 2021 16:29