kızlar daha yeni kaydoldum bu linkedin de sadece arama motorunda birinin ismini arattım ama profile tıklamadım yine de görünür müyüm?

1. Bana bazen bildirim geliyor bu hafta 3 aramada gorundunuz diye. Profile tıklayanlar dışında yani. bazen arayanlar şurada çalışıyor diye gösteriyor. Mail geliyor hatta şu şirketteki kişiler tarafından aramada gorundunuz vs gibi.

29 ocak 2020 12:38

2. Sadece arama motoruna isim yazdım ve arattım süslü ama profiline asla girmedim var mı yok mu diye bakmıştım bir sürü kisi sıralandı zaten önüme hiçbirine girmeden geri çıktım. meğer böyle bildirim gitme olayı varmış bilmiyordum. Yani beni görür mü o kişi? Neden yaptım ki bunu ya of of :(((

29 ocak 2020 13:04

3. Kim olduğunuzu görmez ama eğer bir şirkette çalışıyorsanız şu şirkette çalışan kişilerin aramalarında göründünüz gibi bir mail gider. Profiline girerseniz adınızla gider ama.

29 ocak 2020 13:11

4. Şimdi anladım süslüm (anonim 3) çok teşekkür ederim sağolun hepinize. yeni profil oluşturmaya başlıyorum fakat buradan da ekmek çıkmayacak gibi sanki bana insanlar sadece iş konusunda egolarını vs tatmin ediyor gibi geldi belki de yeni kaydolduğum için öyle hissediyorumdur.

29 ocak 2020 13:31

5. Ben de acemiyim linkedin konusunda ama aktif kullananlar yeterince bağlantın olursa şirketler kendileri iletişime geçiyorlar iş için diyor. Bakalım henüz faydasını görmedim ben de.

29 ocak 2020 13:44