kızlar doğum haritası baktırmak istiyorum memnun kaldığınız biri var mı? birine sordum 350₺ dedi normal mi?

1. valla uygun fiyat vermiş gayet. ben sorakaya baktırdım çok memnun kalmıştım.

30 eylül 2022 11:29

2. Nuray Sayarı 1000$ istiyormuş

N u r a y!!!!

30 eylül 2022 11:41

3. asdfghjklşlkjhgfd böyle kerizleri yolmak lazım aslında ya ne uğraşıyoruz kpss falan

30 eylül 2022 12:15

4. Anon 1 genel olarak hangi konulardan bahsetmişti

30 eylül 2022 13:38

5. nuray sayarı 2 bin tl istiyor bin dolar değil.

ben sorakadan ilişki analizi almıştım 440 tl ydi. solar harita aldım sonrasında o da 530 tlydi. genel doğum haritası 1200 tl ama yıl sonuna kadar doluymuş randevuları

skype tan görüşüyor en az bi saat sürüyor görüşmeyi de kaydediyor istediğinizde açıp dinliyorsunuz. ilişki analizinde bana evlilik için olası tarihler verdi, eşimin nasıl biri olabileceğinden vs bahsetti. genel olarak örneğin natalınızda venüs neptün kareniz var bu sizde aldatılmaya eğilim gösterir gibi şeklinde anlatıyor. solar haritada ay ay gündemimde neler var, bu yıl nelerle uğraşacağım, benim için önemli tarihler vs den bahsetti. bu şekilde.

30 eylül 2022 14:20

6. mesela venüs oğlak olgun partner, yaşça büyük eş verir işte ne bileyimbaya detaylı evler, gezegenler açılar transitler her şeyiyle anlatıyorr

30 eylül 2022 14:22

7. A1 bunlar internette de yazıyor...

30 eylül 2022 14:28

8. o zaman sen baktırma knk napim :d