kızlar kpss için dideral kullanmayi düşünüyorum?

daha önce hiç kullanmadim fakat panikleyip bildiklerimi de yapamama gibi bi huyum var ne yazik ki. biraz araştırip bu ilacın sunum oncesinde falan kullanildigini gördüm -her ne kadar yanlış olsa da sonuçta bir kalp ilaci imis - . daha önce kullanmış olanlariniz yan etkilerinden bahsedebilir mi etkili olur mu ne dersiniz?

1. Lütfen doktora danışın zaten yardımcı olacaklardır. Dideral dikkatli kullanilmasi gereken bir ilac nabzi ciddi anlamda düşürebiliyor heyecanlanmiyim derken bayilir kalirsiniz

6 temmuz 2018 11:22

2. Teşekkürler anonimcim haklısınız

6 temmuz 2018 11:23

3. Dideral yan etkilerinde uyuklama var ve yeni başlayanlarda sık görülür. Sınav performansını etkileyebilir. Paniklediğin her an derin nefes almaya çalış birkaç kere, zihninin açıldığını hissedeceksin. Bunu alışkanlık edin. Hem sınavda hem günlük hayatında daha çok işine yarar.

6 temmuz 2018 11:25

4. @3 çok teşekkürler :)

6 temmuz 2018 11:26

5. Uyuklama ve kilo artışı

6 temmuz 2018 11:30

6. ben 1-2 kere kullandım. nabzım o kadar düştü ki nabzımın düşmesine panikledim kdfkf başka yan etkisini gözlemlemedim kendimde ama vücuttaki o yavaşlama kendi başına rahatsız ediciydi süslü :(

6 temmuz 2018 11:38

7. (yazar: Ayalensoledad) korkuttun suslucum benim genellikle tansiyonum düşük zaten :( cok tesekkurler :)

6 temmuz 2018 11:49

8. bana psikiyatrist vermişti çeyrek al demişti sunumlardan önce performans anksiyetesi yaşıyordum.

ama tansiyonu düşüren bir ilaç.

ben zaten düşük tansiyonlu bi insanım. doktor hatta başka bir zaman evdeyken kullan dene bir de bayılıp kalma demişti. o yüzden sadece kpss günü kullanmak riskli olabilir. önceden sizde ne etki edeceğini bilmek lazım.

not: ilacı aldım ama hiç kullanmadım

6 temmuz 2018 14:31

9. @8 cok tesekkurler cevabınız icin onceden denemeyi düşünmüştüm ben de ama bu tansiyon olayi biraz korkuttu acikcasi

6 temmuz 2018 14:41

10. ben yarım almıştım sunum öncesi bi 1 saat önce etkisini hiç görmedim.

6 temmuz 2018 14:47