1. süslüm internetten oluyor, ben bilyoner.com'dan oynadım bir süre, ama az kazanıp çok kaybedince bıraktım. banka hesabından para aktarıp oynanıyor.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
kızlar nasıl kupon yapılır?iddia oynanır?
kızlar ben itlik serserilik peşindeyim ahahahha şaka bir yana ben hislerime güveniyorum. genelde tuttuğum takımlar kazanır vesaire ahahsh ya kulağa saçma geliyor ama şansımı denemek istiyorum. bu olayın raconunu bilen var mı? aranızda/çevrenizde bir şeyler tutturmuş olan var mı? bir de illa iddaa bayilerine mi gitmem lazım internet ortamında olmuyor mu bu iş? teşekkürler :)
- cevaplar
- şikayet et
2. Hayır herhangi bir bayiye gitmenize gerek yok, yasal bahis sitelerinden bir hesap oluşturacaksanız, bu hesaba tc no, aynı tc'ye kayıtli banka hesabı girmeniz şart. Bir de telefon numarası istiyor tabii ama onun kimin adına olduğu önemli değil. Ben nesine.com'dan oynuyorum, playstoreda uygulaması yok, apk olarak indirin. Oynarken maçların saatlerine dikkat edin, örneğin maç 20 dk sonradır ve siz 20 dk içinde o kuponu yapıp yatıramazsanız o maçı oynamaz.
Banka uygulamanızın ödemeler>şans oyunu kısmına girip üye olduğunuz siteyi seçip abone numaranızı yazın ve bahis hesabınıza istediğiniz miktarda parayı yatırın.
Aklıma başka bir şey gelmedi, merak ettiğiniz varsa sorun lütfen.
| cinsiyet: | kadın |
| cilt alt tonu: | nötr |