kızlar prezervatifle korunurken hamile kalanlarınız var mı?

yani demek istediğim penetrasyonun başından sonuna kadar prezervatif kullanarak hamile kalanlariniz var mi? illa size olmasi gerekmiyor cevrenizde boyle hikayeleri olanlariniz var mi

1. Evet, en yakın arkadaşım swh. Yani spesifik olarak bunu sordum, bastıra bastıra böyle hamile kaldığını söyledi ama ben hala inanmıyorum.

16 mayıs 2020 01:20

2. tabii ki vardir kac kez yazildi burada

16 mayıs 2020 01:40

3. Doğum kontrol hapı almak istemiyorum bu sebeple partnerim korunuyor ama prezervatifli iken içimde boşaliyor. Bu da beni tedirgin etti :d benim de bir arkadaşım prezervatif kullanirken hamile kaldım demisti ama detaylari anlatinca kondomu son anda taktiklarini anlatmisti ha o zaman zevk suyundan hamile kalmistir diye dusunmustum. Ama simdi benim cinsel hayatim aktiflesince bi düşündürdü bu durum beni

16 mayıs 2020 01:46

4. Damızlık kızın öyküsü..

16 mayıs 2020 02:03

5. Süslü benim arkadaşım baştan sona kondom kullandığını söylemişti. Yırtılma vs hiçbir sorun olmamış ama hamile kaldı. Nur topu gibi oğlu var şimdi 1 yaşında, nasıl olabilir bilmiyorum. Öte yandan ben, 7-8 senedir prezervatifle hiç bir sorun yaşamadım. Çoğu zaman içimdeyken boşalıyor erkek arkadaşım.

16 mayıs 2020 02:38