kızlar selin yağcıoğlu’nun jet sosyete macerasına ne diyorsunuzz? buyrun sohbete?

1. Selin pek sevdiğim biri değil. Yine de helal olsun, umarım evlenir ve Rachel maşel sibil mibil düşünsün diyorum.

1 ekim 2023 23:03

2. süslü evlenmezler sanki ya. adam o enerjide değil çünkü merve oflaz ile yıllarda sevgililerdi ama evlenmediler. dila falan ne düşünüyor acaba selin hakkında

1 ekim 2023 23:11

3. italya'da ki düğünde giydiklerini pek beğenmedi selinin

1 ekim 2023 23:12

4. Sevgilisi de evlenmiş boşanmış çocuğu var o açıdan denkler birbirlerini anlarlar aslında ama bence de evlenmezler. Bizim ülkemizde ultra zengin erkekler Yasemin Özilhan örneği haricinde genelde sonunda kendi statüsünde insanlarla evlenirler. Merak edip baktım adamın eski karısı Polat ailesindenmiş. Selin'in tam istediği gibi bir ilişki bence kıyafetleri, gittiği yerler hep değişti. İstediği hayatı yaşıyor şu an.

2 ekim 2023 01:27

5. a3 diğer ülkelerdeki erkekler de kendi dengi insanlarla evlenmiyorlar mi ben hep öyle gördüm

2 ekim 2023 08:27

6. sevgilisi çok centilmen bir birine benziyor. acaba ayrıldıklarında selinin sosyete macerası bitecek mi, yoksa o tayfadan devam mı edecek?

2 ekim 2023 10:02

7. A4 ülkelerin sosyetesi hakkında bilgi sahibi değilim. Bizim ülkemizde sınıf ayrımı çok daha keskin olduğu için öyle yazdım.

2 ekim 2023 10:57

8. Adam centilmen tabi, dünyanın en pahalı yatılı okulunda okumuş senelerce İsviçre'de. Selin bir kere o ortama girdi. Ordan çevre edinir kendine. Ayrılırlarsa yine aynı şekilde devam eder.

2 ekim 2023 11:00

9. Ben beymen çalışanıyım kendisi kesinlikle çok asil bi jet sosyete ahaahahahahhgggggahahagaagag.

2 ekim 2023 11:01

10. Yılın social climber i ödülü Seline gidiyor. Yıllardır varmaya çalıştığı noktada nihayet. Çok gözü yükseklerde bir kadın tam bir Akrep burcu selin. Allan'dan  sonrası için networkunu yapar bence. Dünyanın parasını kazansa da giremeyeceği ortamlara girdi, 2.sınıf dizilerde oynayan oyuncularla okey salonlarına girer mi artık djsjsj. Bu arada düğün kostümleri korkunçtu, herkes çiçekli uçuş uçuş giyinmiş, bizimki kına gecesine gider gibi kırmızı elbise üstüne gerdanlık takım altına alakasız beyaz ayakkabı :/ Tiffany Elsa snake olunca ortama uyum sağlarım sanmış sanırım  olmamış.

2 ekim 2023 11:28