kaş, bıyık, kol kıllarını almak hakkında?

ben hiç kaş ve bıyıklarımı almadım çünkü hafiften kenarlarda birkaç tane bıyık belli olsa da beni rahatsız etmedi. kollarımı da hiç almadım. almama sebebim asıl şu ki, hormon bozukluğum var biraz, yani testosteron bi tık yüksekti. o yüzden bacaklarımı ben ağdayla aldığımda da kıllar kalınlaştı maalesef. kollarımı alırsam o ince kıllardan da olacağım diye korkuyorum ama uzunlar. tüy sarartıcı kullanmalı mıyım sizce? işe yarar mı? kol kılları maalesef benim umurumda değil ama üniversiteye başlayacağım ve genelde insanların hep kollarında kıl olan kadınları linçlediğini gördüm açıkçası kaygılarım var bu konu hakkında. kıllar bir tık uzun ama inceler. sarı yapsam kötü durur mu acaba bilmiyorum. ya da benim gibi hormon sorunu yaşayanlar napıyor acaba tavsiye verebilir misiniz? önümüzdeki yaz lazer yaptıracağım

1. Kol kılı denilince aklıma gelen hep şu oluyor:

Üniversite için izmir'den Ankara'ya geldim ve burada kol alındığında haberdar oldum. İlk dönem bir Kız grubu arkamdan ıyy o kız kollarını almıyor izmirli olsa hazırlığı atlamış olsa ne yazar demişler gjfjgufjfh o grup ilk 3 sene koca aramaktan delirme noktasına geldi. son sene birbirlerinin sevgililerine göz diktiler. Mezun olunca hepsi sap kalmış geldikleri yere geri dönmüşler.

Üniversitede kimseyi çok ciddiye alma. Ülkenin her yerinden hee türden insan bir araya toplandığı ufak bir tımarhane. Oradan kendine benzer birkaç kişiyle takılıp daha fazla delirmeden çıkmaya ve kendi yoluna girmeye bak. Mezun olunca kimse kimseyi tanımayacak zaten.

23 eylül 2024 18:55

2. valla sana kalmış ama ilginç bir şekilde çevremdeki erkekler kolları için lazere gidiyor. benimkiler uzayınca x'in bile kolları kılsız ben neyleyim deyip hemen aldırıyorum.

23 eylül 2024 19:00

3. Süslü imkanın varsa lazeri şimdiden yaptır çünkü yazın güneş vs yapılamıyor zaten. Bende de hormon bozukluğu vardı üni zamanı ağdayla aldırıyodum. Ama tam bi eziyet hem çok acıyor hem de üst kolda sivilceye sebep oluyordu. Lazere gittim rahatladım. Bitmedi tamamen ama şimdi ayda 1 jiletlesem bana yetiyor. Jiletten kalınlasma da olmadı. Bence kesinlikle lazer onceligin olmalı

23 eylül 2024 20:02

4. Sarı kıl da görünüyor ya eğer uzunsa. Hormon tedavisi görmen daha doğru olur. Kimse kimseye gelip kolların çok kötü falan demez. Lazer yaptıracaksan tüy sarartıcı kullanma kesinlikle

23 eylül 2024 20:07