kafamı dağıtamıyorum, eski sevgilimi ve onunla ilgili hiçbir şeyi düşünmek istemiyorum ?

çok mutsuzum ya. eski sevgilim, hatta eski nişanlım oluyor kendisi. 4yıllık ilişkimizin sonunda nasıl bi yalancı olduğunu öğrenince kavga gürültü ayrılmıştık neredeyse 1yıl olacak, geçenlerde yeni bi ilişkisi olduğunu öğrendim. gerçekten inanılmaz nefret ve tiksintiyle ayrılnıştım kendisinden şu an bunu görüp içten içe huzursuz oluyorum ve o kadar kızıyorum ki kendime. ne alaka aylarca aklıma gelmeyen insan bana böyle hissettiriyor, kıskançlık diyemiyorum tam ama çok can sıkıcı. hep nasıl pisliğin teki olduğunu, neler yaptığını hatırlatıyorum kendime, düşünmek istemedikçe aklıma geliyor çıldırıcam

1. Ya seni çok çok iyi anlıyorum. 5 senelik sevgilimle ayrılmıştım ilk 1 sene hiç iletişimimiz olmadı kendisi sonra bana ulaştı ara ara konuşmaya vs çalıştı hep tersledim çünkü onu artık istemediğime emindim. Yine saçma bir sebepten sohbet etmeye eski günlerden bahsetmeye çalıştı yüz vermedim bu olaydan 15 gün sonra instagramına bir kızla fotoğraf atmış. Aylardır yüzüne bakmadığım, sümüğümü sürmeyeceğim insana karşı bir öfke hissettim sizin gibi. Neden taktığımı da anlayamadım ama daha 15 gün önce beni yine yoklamıştı açıkçası düşünmekten iş yapamaz durumdaydım. Çok saçma ama çok biliyorum birlikte olduğumuz zaman gördüğümüz bir kedinin fotoğrafını cekmiştim bu eski fotoğrafı twitterımda paylaştım üzerine bir şey yazmadım asla. Bu olaydan 1 hafta sonra bana yine yazdı! O kediy gördüğünden beri düşünüp duruyorum vs diye. O an tekrar eski umursamadığım insan oluverdi işte. Kıza da üzülüyorum geçenlerde yine twitterdan bakmış yazmış bana 3 sene oluyor..

o insanla mutlu olamayacağını bilmek, onu zaten istemediğini hatırlatmak lazım bünyeye sık sık. Çok faydası olmaz belki benim yaşadıklarımın ama eminim ihtiyac duyduğun kişi o değil

29 haziran 2021 07:47

2. Tam dediğin gibi a1, ihtiyacım olan kişi kesinlikle o değil, ona dair sadece yalan, hırsızlık ve daha onlarca rezalet geçmiş olay aklıma geliyor. Güzel zamanlarımıza üzülmeden geçti gitti hepsi. sen nasıl tamamen aştın bu durumu? Hiç bir şekilde iletişimimiz yok olmaması için herşeyi yaptım zaten. Telefonu dahil tüm hesaplarını silmiştim, bir sürü ortak arkadaşımız var onlar sayesinde akışa düşerdi onda bile umrumda olmazdı, hiç merak edip bakmadım yine aynı tesadüf şekilde gördüm ve direkt buna odaklanıyorum. Kıskançlık mı diye sorup duruyorum kendime ama değil. Görünce sadece öfkemi hatırlıyorum, içimden yaptıklarına küfrediyorum hatta. Bunun farkında olduğum halde niye salak gibi takılıp kaldım diye söyleniyorum her seferinde. Yakın arkadaşlarıma söylesem bana kızarlar sen kendine niye bunu yapıyorsun diye. Elimde değil ve cidden kurtulmak istiyorum şu durumdan

29 haziran 2021 10:20

3. ya dediğim gibi ilk fotoğraflarını gördüğümde deliricektim o gürüntü aklımdan cıkmıyordu. hatta bir sebeple köye gitmiştik allahım nasıl üstüme üstüme geliyordu o yeşillik sessizlik huzur.. hani sanki o neler neler yapıyordu da ben o köyde boğuluyordum çok saçmaydı. nasıl kurtuldum aslında şöyle hiç bakmamak lazım hiç iletişim kurmamak.

ama en önemlisi instagramın bir yalan dünya olduğunu bilmek. şimdi şöyle ki benimle konuşmaya çalıştığı bi anda hala beni stalkladığını anladım bu cepteydi. ve ilişkisine dair nasıl desem bana hissettiği gibi değildi güvenemem diyordu mesela. instagrama fotoğraf atttığı insana güvenemiyordu! artık büyülü coşkulu bir aşk yaşamadığı ortada. hem zaten kendisi de kariyer olarak cok geç kalmış bi insan o kız arkadasını asla kötülemem çünkü kızın hiç suçu yok ama manipüle ediliyordur bende bende edildim cünkü. hani düşününce çook mutlu değil dünyanın düzeninde kendine bir sevgili bulmuş biri. sanırım onlarında hala devam ediyordur 1,5 sene olmuş yani berbatlar demiyorum ama anlatabildim sanırım.

yakın bir arkadasım haftaya evlenecek mesela ne kadar sorunlu bir ilişkisi olduğunu her seyin pamuk ipliğinde olduğundan bahsetti. ama kızı görsen kelebekleri uçuşturuyor sosyal medyada. e hal böyleyken bırak onlar birbirini yesin. sen zaten kafanda bitirmişsin cok belli bu hatırlat kendine

29 haziran 2021 10:31