kalın maşa kullananlar bakabilir mi? remington mı babyliss mi?

süslüler link bırakıcam direkt. kalın maşa ihtiyacım var ikisi arasında 300₺ fark var babyliss bu farka değer mi yorumlarınızı bekliyorum. (link: https://ty.gl/6xcrp324fo remington 38mm) (link: https://ty.gl/vwqj55qw7x babyliss 32mm)

1. sizinki kaç mm süslü

15 mart 2023 00:49

2. Remigton kullanıyorum. Satıcısı amazon veya hb olursa daha uyguna bulursunuz belki babyliss pahalı geldi bana

15 mart 2023 00:50

3. (link: https://www.amazon.com.tr/dp/B079997CZN?ref_=cm_sw_r_apann_dp_SKYZGDECE0NXF6N21V3Y Bence bu)

15 mart 2023 01:34

4. Süslüm 38 gerek yok bence 32 iadeli. Bu arada merak ettiğin ürünleri YouTube'da arat dilersen çünkü hem saç tipi ve hem de nasıl sonuç verdiğini daha net anlarsın. Bu arada kıskaçlı olanı tercih etme dedim bir kez açmadım ben o kıskaçı. Babyliss easy curl vardı ama 32 bulabilir misin bilemiyorum.

Remington ve babyliss gibi saç konusunda  2 dev markanın sorulduğu yerde arzum göndermiş shshahahahahahahaahahahahhagagaagah

15 mart 2023 02:05

5. Bende arzumu kullanıyorum 32 mm çok memnunum

15 mart 2023 07:00

6. Remington karşısında her zaman babylissi seçerim sanırım. İlkokuldan beri kullandığım bir düzleştiricim var. Sorunsuz. Hayret ediyorum maşallah diyeyim bozulur korkusu var içimde çünkü 23 yaşına geldim rahat 10-11 yıldır var

15 mart 2023 10:08

7. yanıtlarınız için sağolun süslüler. arzuma sıcak bakmıyorum açıkcası. bir de remingtonın 38 olduğuna dikkat etmedim 32mm sandım ama genişlik değil marka açısından bir karşılaştırma merak etmiştim.

a8 bahsettiğin markayı ve ürünü biliyorum trendyol favorilerimde duruyor ama hep bir acaba diye düşündüm karar veremedim açıkçası.

15 mart 2023 13:55

8. Süslü linkini attığın remington maşanın aynısı bende var. Çok çabuk ısınıyor. Saçı parlak gösteriyor. Ve tüm saçımı yapmam 15 dakikamı alıyor. Çok memnunum. Ben dolaptan çok temiz bir ikinci elini almıştım. Hala garantisi devam ediyor. Babyliss markasının da maşası vardı bende ama 19 mm olanıydı sanırım bendeki ince modellerdendi. Tam hatırlamıyorum çünkü elimden çıkardım onu. Açıkçası hiçbir fark yok ikisinin arasında ısınma ve çalışma bakımından.

15 mart 2023 16:26

9. Remington maşa da babylissteki gibi ısı kademeleri var. Eğer daha doğal büyük dalga istiyorsan saçın uzunsa ve saçınla fazla uğraşıp zaman kaybetmek istemiyorsan kalın maşa en ideali.

15 mart 2023 16:30