karında nabız atması yaşayan var mı kızlar?

özellikle sırt üstü yatarken karnımda nabız atısını hissediyorum çok. bu normal bişey mi yaaa?

1. Evet. Doktor süslülerimiz daha iyi bilgi verebilirler tabi

7 eylül 2018 12:06

2. Dokunmadan mı hissediyorsunuz dokununca ya da hafif bastırınca mı, eğer dokunmadansa 2. Süslü haklı olabilir pek fikrim yok açıkçası. Ama dokununca hissediyorsanız gayet normal hatta hissetmiyorsanız anormal bi durum var demektir,halk arasında göbek düşmesi denir.

7 eylül 2018 12:10

3. Bende de zaman zaman oluyor sırt ustuyken. Bir kere aile hekimine bahsetmiştim, önemsemedi. Bilemiyorum normal mi

7 eylül 2018 12:12

4. hafif veya çok bastırarak dokunduğumda bende de oluyor o. Hatta bu göbek kayması-düşmesi dedikleri şeyi o nabızı kontrol ederek anlıyorlar. Ama dokunmadan hissediyorsan bilemiyorum. Olmazsa bir dahiliyeye görün derim.

7 eylül 2018 12:13

5. Benim göbekte değil de daha yukarıda oluyor. Karnım ağarırken falan hissediyorum genelde

7 eylül 2018 12:14

6. eğer zayıfsanız normal bir şeydir çünkü ana damarlar boylu boyunca oradan geçiyor ve üzerinde kalın bir tabaka olmayınca ben dışarıdan bile nabız sayabiliyorum :)

7 eylül 2018 12:31

7. 2. Anonim korktum suan tamda anlamadim o terimlerden biraz daha aciklar misin lutfen 🤐 8. Anonim zayifim evet 51 kiloyum yani.

7 eylül 2018 12:34

8. normal durumlarda da görülür, büyük ihtimalle diyerek en vahim durumu söylemek ne kadar doğru? Panik yapmayın tansiyon yükselmesi, anksiyete atağı gibi durumlarda da olabilir, doktorunuza danışmanızda fayda var.

7 eylül 2018 12:39

9. Midem yandığında bu şekilde hissediyordum doktora sordum gayet normal dedi. Ama ben midem yanınca mideme çok dokunuyorum o zaman hissediyorum. Normalde pek uğraştığım bir bölge değil.

7 eylül 2018 12:57

10. Ahahahah güldürdünüz anevrizma mı, süslücüğüm göbek çukurunun 2 3 cm üzerinden abdominal aorta geçer. Yüzeye yakın damarlardan nasıl nabız alıyorsak ondan da alabiliriz korkulacak hiçbir şey yok zaten abdominal aorta nabzını ayakta hissedemeyiz hastayı yatırarak bakarız

7 eylül 2018 13:10